Грінки з сиром у духовці
Кухня
Інгредієнти:
- 1 білий батон
- 2 яйця
- 100 г твердого сиру
- 80-100 г вершкового масла
- 2 зубчики часнику
- сушені або свіжі трави (кроп, петрушка, за вашим бажанням)
Рецепт приготування:
- Яйця заздалегідь варимо до готовності (10 хвилин після закипання), охолоджуємо у холодній воді, чистимо від шкаралупи та нарізаємо маленькими кубиками.
- Натираємо твердий сир на крупну тертку, додаємо розтертий часник, зелень та, за смаком, солимо та перчимо.
- Батон нарізаємо пластинами товщиною 1 см та з одного боку рівномірно мажемо вершковим маслом. Розігріваємо духовку до 200 °C, лист застилаємо пекарським папером.
- Розкладаємо шматочки хліба на листі та покриваємо сирною сумішшю. Запікаємо грінки з сиром протягом 8 хвилин при заданій температурі. Після випічки дамо їм невеликий час остигнути та подаємо до столу. Смачного!
Доповнення:
Ці смачні грінки є чудовим варіантом для сімейного сніданку або вечері з друзями. Ви можете експериментувати зі складом, додавати улюблені трави або вживати їх з різними соусами. Крім того, цей рецепт можна легко адаптувати до власного смаку, замінивши тип сиру або використовуючи різні види масла. Також рекомендуємо спробувати додати до сирної суміші трохи карамелізованої червоної цибулі - це додасть страві незвичайну нотку солодкого смаку. А коли грінки з сиром будуть з'їдені, можна підкреслити насичений смак, запропонувавши до них свіжий гарячий чай або ароматну каву. Насолоджуйтесь смаком та творіть свої унікальні рецепти з любов'ю!