Солодкі творожні трикутники
Кухня
Інгредієнти:
- 400 гр творогу
- 400 гр цукру
- 300-350 гр борошна
- 200 гр вершкового масла
- 1/2 ч.л. соди
- 1/4 ч.л. солі
- 1/6 ч.л. ваніліну
Інструкції:
- Вийміть вершкове масло з холодильника і залиште на 10 хвилин при кімнатній температурі.
- Протріть творог через сито або пропустіть через м'ясорубку.
- Натріть масло на крупній терці або поріжте на маленькі кубики, додайте до нього творог і добре поріжте ножем до однорідної крихти.
- Додайте соду, добре перемішайте. Додайте кілька ложок борошна в творожно-масляну суміш і знову поріжте ножем, потім додайте ще 2-3 столові ложки борошна і поріжте ножем знову. Потім додайте залишок борошна і замішайте м'яке, еластичне тісто.
- В окрему миску насипте цукор.
- Тісто вийміть на стіл, присипаний борошном і розкатайте в тонкий шар приблизно 3 мм. Виріжте з тіста кола діаметром близько 8-10 см, залишки тіста, розкатайте і знову виріжте кола. Кожне коло обмокніть з одного боку в цукор, згорніть навпіл так, аби цукор був всередині. Згин обмакніть з одного боку в цукор і знову згорніть навпіл, щоб солодка сторона була всередині.
- Пергаментний папір розкладіть на деко і розмістіть на ньому творожні трикутники. Розігрійте духовку до 180/200 градусів Цельсія і випікайте печиво до золотистого кольору.
- Творожні трикутники будуть готові приблизно через 30 хвилин. Вийміть деко з печивом та залиште його до повного охолодження. Подаємо творожні коржики у вигляді трикутників теплими або повністю охолодженими.