Солодкі творожні трикутники

Солодкі творожні трикутники
4.3
(10)
Метод: В духовці
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400 гр творогу
  • 400 гр цукру
  • 300-350 гр борошна
  • 200 гр вершкового масла
  • 1/2 ч.л. соди
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1/6 ч.л. ваніліну

Інструкції:

  1. Вийміть вершкове масло з холодильника і залиште на 10 хвилин при кімнатній температурі.
  2. Протріть творог через сито або пропустіть через м'ясорубку.
  3. Натріть масло на крупній терці або поріжте на маленькі кубики, додайте до нього творог і добре поріжте ножем до однорідної крихти.
  4. Додайте соду, добре перемішайте. Додайте кілька ложок борошна в творожно-масляну суміш і знову поріжте ножем, потім додайте ще 2-3 столові ложки борошна і поріжте ножем знову. Потім додайте залишок борошна і замішайте м'яке, еластичне тісто.
  5. В окрему миску насипте цукор.
  6. Тісто вийміть на стіл, присипаний борошном і розкатайте в тонкий шар приблизно 3 мм. Виріжте з тіста кола діаметром близько 8-10 см, залишки тіста, розкатайте і знову виріжте кола. Кожне коло обмокніть з одного боку в цукор, згорніть навпіл так, аби цукор був всередині. Згин обмакніть з одного боку в цукор і знову згорніть навпіл, щоб солодка сторона була всередині.
  7. Пергаментний папір розкладіть на деко і розмістіть на ньому творожні трикутники. Розігрійте духовку до 180/200 градусів Цельсія і випікайте печиво до золотистого кольору.
  8. Творожні трикутники будуть готові приблизно через 30 хвилин. Вийміть деко з печивом та залиште його до повного охолодження. Подаємо творожні коржики у вигляді трикутників теплими або повністю охолодженими.