Соковита свинина в аерогрилі
Кухня
Інгредієнти:
- 0,8-1 кг свинини (ідеально підійде карбонад або шийна частина)
- 3-4 зубчики часнику
- 1 ст.л. гірчиці в зернах (не обов'язково)
- сіль, перець, спеції за смаком
Рецепт приготування страви:
- Свинину ретельно промити, обсушити і зробити кілька неглибоких надрізів. Часник почистити і розчавити в часникодавці. Натерти м'ясо сіллю, перцем, спеціями, часником і гірчицею. Щільно обернути його в кілька шарів пергаментного паперу.
- Свинина має промаринуватися в холодильнику протягом 6-8 годин (не менше). Через зазначений час вийняти свинину з холодильника, аерогриль розігріти до 200С. М'ясо разом із пергаментним папером покласти в аерогриль.
- Через півгодини зменшити температуру до 180С. Запікати свинину в аерогрилі ще близько години до готовності. Вийняти м'ясо з аерогриля, залишити на 5 хвилин. Розгорнути пергаментний папір і нарізати свинину порційними шматочками. Смачного!
За допомогою аерогриля ви можете досягти ідеальної хрусткості зовні та ніжності всередині м'яса. Таке поєднання створює неперевершений смаковий досвід, який вразить навіть найвибагливіших гурманів. Не забувайте експериментувати зі спеціями та інгредієнтами, щоб створити свій унікальний смаковий шедевр.