Смажений адигейський сир
Кухня
Інгредієнти:
- 300 гр адигейського сиру
- 1 ст. л. панірувальних сухарів
- 1/2 ч. л. кунжуту
- 1/4 ч. л. молотої паприки
- щіпка красного молотого перцю
- щіпка солі (якщо сир засолений - не додавати)
Інструкції:
- Нарізати сир на 5 рівних шматочків.
- У невеликій мисці змішати панірувальні сухарі, молоту паприку, гострий красний перець і сіль.
- Сковороду змащуємо 2 ст.л. рослинної олії і ставимо на вогонь.
- На сковороду з розігрітою олією кладемо шматочки сиру, попередньо обвалявши кожну з усіх сторін в сухій суміші.
- Смажимо адигейський сир на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору, близько півхвилини з кожного боку.
- Перекладаємо шматочки сиру на тарілку і дамо їм 1-2 хвилини охолонути.
- Подавайте смажений адигейський сир до столу гарячим, поливши його ягідним соусом.