Смажений адигейський сир

Смажений адигейський сир
4.2
(11)
Метод: На плиті
Час приготування: 10 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 гр адигейського сиру
  • 1 ст. л. панірувальних сухарів
  • 1/2 ч. л. кунжуту
  • 1/4 ч. л. молотої паприки
  • щіпка красного молотого перцю
  • щіпка солі (якщо сир засолений - не додавати)

Інструкції:

  1. Нарізати сир на 5 рівних шматочків.
  2. У невеликій мисці змішати панірувальні сухарі, молоту паприку, гострий красний перець і сіль.
  3. Сковороду змащуємо 2 ст.л. рослинної олії і ставимо на вогонь.
  4. На сковороду з розігрітою олією кладемо шматочки сиру, попередньо обвалявши кожну з усіх сторін в сухій суміші.
  5. Смажимо адигейський сир на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору, близько півхвилини з кожного боку.
  6. Перекладаємо шматочки сиру на тарілку і дамо їм 1-2 хвилини охолонути.
  7. Подавайте смажений адигейський сир до столу гарячим, поливши його ягідним соусом.