Яйця положити в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Варити яйця до готовності приблизно 10 хвилин і злити воду. Залити варені яйця холодною водою і залишити на декілька хвилин до повного охолодження.
Вершкове масло витягнути з холодильника і залишити на 10 хвилин при кімнатній температурі.
Зрізати з обох сторін батона краї (горбушки) і обережно витягти всю м'якоть руками або ложкою. Має залишитись тільки 7-8 мм м'якоті по краях. Хлібну м'якоть порізати дрібними шматочками, скласти в миску.
Відкрити банку з рибними консервами та додати весь вміст у миску, розтерти виделкою.
Яйця очистити від шкаралупи та натерти на крупній терці в миску з хлібом та консервами. Зелень промити, обсушити та дрібно порізати, додати до начинки з яйцями та консервами, перемішати. Вершкове масло порізати на маленькі шматочки, додати в миску разом із майонезом, посолити та поперчити масу за смаком, ретельно перемішати ложкою.
Нафарширувати батон отриманою сумішшю, щільно утрамбувати з обох кінців та обгорнути хліб харчововою плівкою.
Фарширований батон має стояти в холодильнику не менше 6 годин.
Після відведеного часу можна виймати страву з холодильника, нарізати невеликими шматочками та подавати до столу.