Яйця покласти в каструлю, залити холодною водою та поставити на вогонь. Після закипання, зменшити вогонь і проварити яйця до готовності протягом 10 хвилин. Злити гарячу воду, залити яйця холодною водою та залишити на кілька хвилин охолоджуватись.
Очистити яйця від шкаралупи і розрізати кожне вздовж на дві рівні частини, відділити жовтки від білків і покласти їх в невелику миску. Відкрити банку з печінкою тріски, злити рідину в окрему посудину і переложити печінку на тарілку, ретельно розтерти виделкою.
Додати печінку до жовтків і знову розтерти до однорідності. Якщо маса вийшла занадто густою - можна додати трохи олії, в якій була печінка. Додати до отриманої начинки трохи майонезу, посолити за смаком та розтерти виделкою. Зелень промити і дрібно порізати.
Нафарширувати яєчні білки начинкою з жовтками, прикрасити свіжою зеленню і переложити на блюдо. Подавати фаршировані яйця з тріскою до столу зразу після приготування, поки вони ще гарячі.