Хрін вимити і очистити від шкірки. Якщо використовуєте не свіжий хрін, його потрібно замочити на добу в холодній воді.
Помідори вимити, розрізати навпіл і видалити місце, де прикріплювалась плодоніжка. Часник очистити.
Банки для зберігання хріну з помідорами простерилізувати на пару, в духовці або мікрохвильовці, кришки прокип'ятити в окремій каструлі (близько 8-10 хвилин).
Пропустити помідори з хреном і часником через м'ясорубку, змішати в одній мисці і перемішати. Додати сіль, цукор за смаком і знову перемішати.
Розкласти отриману масу по стерильних банках, закатати їх кришками і відправити в темне прохолодне місце для зберігання на зиму. Хрін з помідорами зберігається близько року.