Смаковий феєрверк: Шашлик в аерогрилі

Смаковий феєрверк: Шашлик в аерогрилі
4.2
(7)
Метод: На грилі
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 кг свинини
  • 1 велика цибулина
  • 4 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ч.л. орегано
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Свинину промити, обсушити і порізати шматками середнього розміру. Цибулю очистити, порізати півкільцями та додати до м'яса, перемішати. Додати орегано, соєвий соус, сіль, перець і ретельно перемішати.
  2. Залишити свинину маринуватися в холодильнику на 3-4 години. Через зазначений час вийняти миску з холодильника, укласти порцію м'яса на середню (або верхню) решітку аерогриля, закрити кришку.
  3. Готувати шашлик в аерогрилі 15 хвилин при 220С. Потім відкрити кришку, перевернути всі шматочки іншим боком і закрити кришку. Готувати шашлик зі свинини ще 15 хвилин за тієї ж температури.
  4. Потім вийняти готовий шашлик з аерогриля на тарілку, на решітку викласти наступну порцію м'яса і готувати 15 хвилин за вказаної температури. Перевернути і готувати 15 хвилин з іншого боку. Таким чином приготувати шашлик в аерогрилі з решти м'яса.
  5. За бажанням, шматочки м'яса можна нанизувати на дерев'яні шпажки (або спеціальні шампури для аерогриля). Подавати шашлик гарячим, особливо смачно з кетчупом. Смачного! 

Цей рецепт можна варіювати, додавши до маринаду інші приправи та спеції на свій смак. Наприклад, можна додати чебрець, паприку або часник для більш ароматного смаку. Або спробуйте замінити свинину куркою чи яловичиною, щоб отримати різноманітність смаків.