Смачний суп із мисливськими ковбасками
Кухня
Інгредієнти:
- 0,6-0,7 кг картоплі
- 1 банка консервованої квасолі у томатному соусі (близько 400-450 гр)
- 1 банка консервованих помідорів у власному соку або 4 всіляких помідора
- 300 грам мисливських ковбасок
- 1 середня цибулина
- кілька гілочок чебрецю - за бажанням
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Якщо ви використовуєте консервовані помідори у своєму соку, їх потрібно очистити від шкірки та подрібнити за допомогою блендера до пюреподібного стану. Якщо у вас свіжі помідори – на них потрібно зробити невеликий хрестоподібний надріз і покласти в киплячу воду на півхвилини.
- Злити окріп, залити овочі, дуже холодною водою і залишити до повного остигання. Злити воду, очистити помідори від шкірки та подрібнити м'якоть за допомогою блендера або м'ясорубки до пюреподібної консистенції.
- Картоплю очистити і нарізати кубиками середнього розміру, цибулю очистити і дрібно нарізати. Мисливські ковбаски порізати кружальцями близько 0,5 см завтовшки. У великій каструлі закип'ятити близько 3,5 л води, додати 1 ч.л. солі та всипати картоплю.
- Варити при слабкому кипінні протягом 5 хвилин, додати мисливські ковбаски, консервовану квасолю (попередньо злити її від соусу), цибулю, помідорне пюре і розмішати. Варити суп із мисливськими ковбасками протягом 10-15 хвилин на середньому вогні.
- Чебрець промити і дрібно порубати. Готовий суп посолити, поперчити до смаку, додати чебрець і зняти з вогню. Накрити каструлю кришкою і залишити на 15 хвилин настоятися. Зняти кришку, розлити гарячий суп по тарілках та подавати до столу. Смачного!
Цей суп із мисливськими ковбасками – чудовий вибір для тих, хто любить пікантну їжу. Мисливські ковбаски надають йому смаку та запаху, а квасоля та картопля додають ситості та корисних речовин. Даний рецепт дуже простий та швидкий у приготуванні, тому він стане ідеальним варіантом для вечірки після робочого дня. Приготуйте смачний та ароматний суп із мисливськими ковбасками та насолоджуйтесь його смаком!