Смачний салат з морської капусти
Кухня
Інгредієнти:
- 300 гр морської капусти
- 200 гр мідій (свіжозаморожених)
- 2 яйця
- майонез - опціонально
- сіль за смаком
Рецепт приготування страви:
- У каструлі закип'ятити воду і трохи її посолити. Опустити в киплячу воду яйця та мідії, знову довести воду до кипіння. Через 4 хвилини вийняти з води мідії шумівкою на сито і дати стекти воді.
- Ще через 5-6 хвилин зняти каструлю з вогню, злити окріп і залити яйця холодною водою. Морську капусту порізати смужками, довжиною близько 3 см. З'єднати в мисці мідії та морську капусту, перемішати.
- Яйця очистити від шкаралупи і порізати невеликими кубиками. Додати подрібнені яйця до салату, посолити за смаком і перемішати. Заправити готовий салат із морської капусти майонезом, перемішати й одразу подавати на стіл. Смачного!
Морська капуста, також відома як водорості, є прекрасним джерелом вітамінів і мінералів. Вона багата йодом, кальцієм, залізом та іншими корисними речовинами, які сприяють зміцненню імунітету і поліпшенню здоров'я. Додавання мідій у цей салат надає йому неповторного морського смаку. Спробуйте цей салат і насолоджуйтеся користю морських скарбів для вашого організму.