Смачний салат з морської капусти

Смачний салат з морської капусти
4.7
(7)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 гр морської капусти
  • 200 гр мідій (свіжозаморожених)
  • 2 яйця
  • майонез - опціонально
  • сіль за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. У каструлі закип'ятити воду і трохи її посолити. Опустити в киплячу воду яйця та мідії, знову довести воду до кипіння. Через 4 хвилини вийняти з води мідії шумівкою на сито і дати стекти воді.
  2. Ще через 5-6 хвилин зняти каструлю з вогню, злити окріп і залити яйця холодною водою. Морську капусту порізати смужками, довжиною близько 3 см. З'єднати в мисці мідії та морську капусту, перемішати.
  3. Яйця очистити від шкаралупи і порізати невеликими кубиками. Додати подрібнені яйця до салату, посолити за смаком і перемішати. Заправити готовий салат із морської капусти майонезом, перемішати й одразу подавати на стіл. Смачного!

Морська капуста, також відома як водорості, є прекрасним джерелом вітамінів і мінералів. Вона багата йодом, кальцієм, залізом та іншими корисними речовинами, які сприяють зміцненню імунітету і поліпшенню здоров'я. Додавання мідій у цей салат надає йому неповторного морського смаку. Спробуйте цей салат і насолоджуйтеся користю морських скарбів для вашого організму.