Салат з опеньками: Простий і смачний рецепт
Кухня
Інгредієнти:
- 200 гр крабових паличок
- 150 гр маринованих опеньків
- 2 яйця
- кілька гілочок петрушки
- сметана - опціонально
- сіль, перець за смаком
Рецепт:
- Яйця покласти в невелику каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і проварити яйця протягом 10 хвилин до готовності. Злити окріп, влити в каструлю з яйцями холодну воду і залишити їх остигати.
- Крабові палички очистити й порізати дрібними шматочками. Консервовані опеньки вийняти з маринаду і порізати невеликими шматочками (приблизно такого ж розміру, як і крабові палички).
- Остиглі яйця очистити від шкаралупи і порізати маленькими кубиками однакового розміру. З'єднати в салатниці яйця, мариновані опеньки, крабові палички, заправити сметаною. Посолити і поперчити салат за смаком, перемішати.
- Салат з опеньками можна подавати до столу відразу після приготування. Смачного!
Опеньки, які використовуються в цьому салаті, є одними з найпопулярніших грибів серед любителів грибних походів. Ці гриби відомі своїм вишуканим смаком та ароматом. Вони мають дуже цінні харчові властивості та вважаються дієтичними.