Салат з опеньками: Простий і смачний рецепт

Салат з опеньками: Простий і смачний рецепт
4.5
(15)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200 гр крабових паличок
  • 150 гр маринованих опеньків
  • 2 яйця
  • кілька гілочок петрушки
  • сметана - опціонально
  • сіль, перець за смаком

Рецепт:

  1. Яйця покласти в невелику каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і проварити яйця протягом 10 хвилин до готовності. Злити окріп, влити в каструлю з яйцями холодну воду і залишити їх остигати.
  2. Крабові палички очистити й порізати дрібними шматочками. Консервовані опеньки вийняти з маринаду і порізати невеликими шматочками (приблизно такого ж розміру, як і крабові палички).
  3. Остиглі яйця очистити від шкаралупи і порізати маленькими кубиками однакового розміру. З'єднати в салатниці яйця, мариновані опеньки, крабові палички, заправити сметаною. Посолити і поперчити салат за смаком, перемішати.
  4. Салат з опеньками можна подавати до столу відразу після приготування. Смачного!

Опеньки, які використовуються в цьому салаті, є одними з найпопулярніших грибів серед любителів грибних походів. Ці гриби відомі своїм вишуканим смаком та ароматом. Вони мають дуже цінні харчові властивості та вважаються дієтичними.