Салат з куркою та маринованими огірками
Кухня
Інгредієнти:
- 200 г копченого курячого філе
- 200 г свіжих печеріць
- 200 г консервованого зеленого горошку
- 3 мариновані огірки
- 1 цибулина
- майонез за смаком
- невеликий пучок петрушки
- сіль за смаком
Рецепт приготування:
- Очистіть та наріжте цибулю дрібними кубиками, ретельно промийте гриби і наріжте їх невеликими шматочками однакового розміру.
- На сковороді розігрійте кілька ложок рослинної олії та тушкуйте цибулю на слабкому вогні протягом 3-5 хвилин.
- Коли цибуля стане золотистою, додайте до неї гриби і тушкуйте разом ще 10-15 хвилин, поки вся рідина випариться. Під кінець тушкування посоліть і поперчіть гриби за смаком.
- Розіберіть копчену курку на волокна або наріжте на невеликі кубики. Подрібніть мариновані огірки ножем або натріть на грубій тертці. Промийте петрушку та нашинкуйте її гострим ножем.
- У відповідній мисці змішайте курку з маринованими огірками, зеленим горошком, тушкованою цибулею та грибами. Додайте сіль, перець, петрушку, заправте салат майонезом, ретельно перемішайте. Можна подавати відразу після приготування. Смачного!
Цей салат можна вважати універсальним - він гармонійно поєднується з будь-якими основними стравами. Додайте до нього свої улюблені інгредієнти або експериментуйте зі спеціями, щоб створити свій власний смаковий шедевр. Розслабтеся, насолоджуйтесь приготуванням і насолоджуйтесь цим незабутнім салатом з куркою та маринованими огірками!