Смачний листковий салат із рибою
Кухня
Інгредієнти:
- 1 солоний оселедець середнього розміру
- 1 середній буряк
- 150 гр крабових паличок
- 2 яйця
- 100 гр свіжих печериць
- 1 цибулина
- 80-100 гр червоної ікри
- майонез опціонально
Рецепт приготування страви:
- Яйця покласти в каструлю з киплячою водою і варити близько 10 хвилин. Гриби ретельно вимити і порізати невеликими шматочками. Цибулю очистити й дрібно порізати. На пательні розігріти кілька ложок олії і викласти цибулю.
- За кілька хвилин додати на сковороду гриби і перемішати. Смажити гриби з цибулею на середньому вогні, помішуючи, близько 10 хвилин. Варені яйця перекласти в миску з холодною водою і залишити на 5 хвилин.
- Смажені гриби з цибулею перекласти на паперовий рушник. Оселедець очистити від шкіри та кісток, порізати рибу дрібними шматочками. Яйця очистити від шкаралупи і натерти на крупній тертці. Буряк очистити і натерти на крупній тертці. Крабові палички порізати дрібними шматочками.
- На дно тарілки викласти подрібнений оселедець, змастити майонезом, потім викласти гриби з цибулею, також змастити майонезом. Викласти терті яйця, змастити майонезом. Наступними шарами викласти крабові палички і тертий буряк, змащуючи їх майонезом.
- Готовий салат із рибою прикрасити червоною ікрою і відправити в холодильник. Листковий салат із рибою має настоятися в холодильнику близько 1-2 годин для просочення.
- Вийняти страву з холодильника, нарізати порційними шматочками і подавати до столу. Смачного!
Хоча цей рецепт листкового салату з рибою має кілька шарів інгредієнтів, його приготування не займає багато часу. Результат - елегантна та смачна страва, яка стане чудовим доповненням будь-якого святкового столу. Красиві шари салату з рибою мають дуже апетитний вигляд, особливо коли прикрашені свіжою ікрою. Насолоджуйтеся цим чудовим салатом і потіште своїх гостей та родину вишуканим смаком і привабливим виглядом страви!