Салат з печінкою тріски і кукурудзою
Кухня
Інгредієнти:
- 1 банка консервованої кукурудзи (близько 400 г)
- 1 банка консервованої печінки тріски
- 3 яйця
- невеликий пучок зеленої цибулі
- сухарики - за смаком
- сметана або майонез - за смаком
- сіль - за смаком
Рецепт приготування:
- Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь і варити приблизно 10 хвилин після закипання. Злити воду, залити яйця льодяною водою і залишити остигати.
- Тим часом злити рідину з консервованої кукурудзи та печінки тріски, останню розтерти виделкою. Зелену цибулю промити і дрібно нарізати.
- Очищені від шкаралупи яйця нарізати на невеликі кубики. Змішати в одній салатниці кукурудзу, яйця, печінку тріски та цибулю, підсолити за смаком і перемішати.
- Заправити салат з печінкою тріски та кукурудзою майонезом або сметаною, прикрасити сухариками і одразу подавати до столу. Смачного!
Цікавий факт:
Печінка тріски - цінний продукт, багатий на білки та Омега-3 жирні кислоти. Омега-3 жирні кислоти є важливими для здоров'я серця та сприяють зниженню рівня шкідливого холестерину в організмі. Також печінка тріски містить вітаміни А та D, які підтримують здоров'я шкіри, зіру та кісток. Готуйте салат з печінкою тріски і кукурудзою з задоволенням!