Салат з печінкою тріски і кукурудзою

Салат з печінкою тріски і кукурудзою
3.9
(13)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованої кукурудзи (близько 400 г)
  • 1 банка консервованої печінки тріски
  • 3 яйця
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • сухарики - за смаком
  • сметана або майонез - за смаком
  • сіль - за смаком

Рецепт приготування:

  1. Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь і варити приблизно 10 хвилин після закипання. Злити воду, залити яйця льодяною водою і залишити остигати.
  2. Тим часом злити рідину з консервованої кукурудзи та печінки тріски, останню розтерти виделкою. Зелену цибулю промити і дрібно нарізати.
  3. Очищені від шкаралупи яйця нарізати на невеликі кубики. Змішати в одній салатниці кукурудзу, яйця, печінку тріски та цибулю, підсолити за смаком і перемішати.
  4. Заправити салат з печінкою тріски та кукурудзою майонезом або сметаною, прикрасити сухариками і одразу подавати до столу. Смачного!

Цікавий факт:

Печінка тріски - цінний продукт, багатий на білки та Омега-3 жирні кислоти. Омега-3 жирні кислоти є важливими для здоров'я серця та сприяють зниженню рівня шкідливого холестерину в організмі. Також печінка тріски містить вітаміни А та D, які підтримують здоров'я шкіри, зіру та кісток. Готуйте салат з печінкою тріски і кукурудзою з задоволенням!