Салат "Їжачок" з корейською морквою

Салат "Їжачок" з корейською морквою
4.0
(8)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 велике куряче філе (300-350 г)
  • 1 банка маринованих печеріць (приблизно 250-300 г)
  • 300 г корейської моркви
  • 1 банка консервованих маслин (приблизно 200 г)
  • 2 яйця
  • 100 г адигейського сиру
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Промийте куряче філе і опустіть його в киплячу підсолену воду. Варіть протягом близько півгодини до готовності, потім остудіть і дрібно наріжте.
  2. Залийте яйця холодною водою, доведіть до кипіння і варіть протягом 10 хвилин. Злийте окроп і залийте варені яйця холодною водою, залиште до повного охолодження. Очистіть яйця від шкаралупи і натріть на великій тертці.
  3. Наріжте маслини тонкими кружочками (залиште трохи для прикраси), гриби - дрібними кубиками. Тертий сир натріть на дрібній тертці.
  4. На велику плоску тарілку викладіть порізану варену курку, змастіть майонезом і покрийте подрібненими маринованими грибами. Потім розкладіть шарами маслини, змастіть майонезом, викладіть терті яйця і рівномірно покрийте весь салат майонезом. Руками надайте йому форму "їжачка".
  5. Посипте салат тертим сиром, прикрасьте корейською морквою і кружочками маслин. Зробіть очі і ніс з маслин, покладіть зверху помідор, гриб або зелень. Перед подачею салат "Їжачок" з корейською морквою повинен настоятись принаймні 2 години.

Цей салат стане яскравим акцентом на вашому столі і принесе задоволення як дорослим, так і дітям. Експериментуйте з оформленням і насолоджуйтеся чудовим смаком цієї унікальної страви!