Салат "Обжорка" з печінкою

Салат "Обжорка" з печінкою
4.5
(6)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400 г курячої печінки
  • 4 маринованих огірки
  • 3 цибулини
  • 3 моркви
  • 200 г майонезу
  • 0,5 банки консервованого горошку (вагою приблизно 400 г)
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Курячу печінку ретельно промийте, а потім поріжте крупними шматками. Покладіть шматки печінки у каструлю з киплячою підсоленою водою, варіть до готовності протягом 20-30 хвилин.
  2. Злийте воду, охолодіть варену печінку і наріжте її соломкою. Мариновані огірки наріжте тонкою соломкою і змішайте у каструлю або мисці з печінкою.
  3. Цибулю очистіть та наріжте дрібними кубиками, моркву очистіть і натріть на великій тертці. На пательні розігрійте кілька ложок рослинної олії, викладіть цибулю і смажте її на слабкому вогні протягом близько 5 хвилин.
  4. Додайте моркву, влийте ще ложку рослинної олії і смажте овочі, періодично помішуючи, приблизно 5 хвилин на помірному вогні. Перекладіть пасеровку з цибулі та моркви на серветки або паперовий рушник, щоб позбутися від надлишкової олії.
  5. Злийте рідину з гороху, додайте його разом із овочевою пасеровкою в миску з печінкою та огірками, перемішайте. Заправте готовий салат майонезом, підсоліть за смаком і перемішайте.
  6. Подавати салат "Обжорка" з курячою печінкою до столу можна відразу після приготування. Смачного!

Салат "Обжорка" - це відмінний варіант для будь-якого святкового столу або просто для сімейного обіду. Він поєднує ніжну курячу печінку зі свіжістю огірків і ароматом пасерованих овочів. Такий салат насичений, але не важкий, і його смак нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати цю страву і порадуйте своїх близьких чудовим смаком салату.