Салат "Обжорка" з печінкою
Кухня
Інгредієнти:
- 400 г курячої печінки
- 4 маринованих огірки
- 3 цибулини
- 3 моркви
- 200 г майонезу
- 0,5 банки консервованого горошку (вагою приблизно 400 г)
- сіль за смаком
Рецепт приготування:
- Курячу печінку ретельно промийте, а потім поріжте крупними шматками. Покладіть шматки печінки у каструлю з киплячою підсоленою водою, варіть до готовності протягом 20-30 хвилин.
- Злийте воду, охолодіть варену печінку і наріжте її соломкою. Мариновані огірки наріжте тонкою соломкою і змішайте у каструлю або мисці з печінкою.
- Цибулю очистіть та наріжте дрібними кубиками, моркву очистіть і натріть на великій тертці. На пательні розігрійте кілька ложок рослинної олії, викладіть цибулю і смажте її на слабкому вогні протягом близько 5 хвилин.
- Додайте моркву, влийте ще ложку рослинної олії і смажте овочі, періодично помішуючи, приблизно 5 хвилин на помірному вогні. Перекладіть пасеровку з цибулі та моркви на серветки або паперовий рушник, щоб позбутися від надлишкової олії.
- Злийте рідину з гороху, додайте його разом із овочевою пасеровкою в миску з печінкою та огірками, перемішайте. Заправте готовий салат майонезом, підсоліть за смаком і перемішайте.
- Подавати салат "Обжорка" з курячою печінкою до столу можна відразу після приготування. Смачного!
Салат "Обжорка" - це відмінний варіант для будь-якого святкового столу або просто для сімейного обіду. Він поєднує ніжну курячу печінку зі свіжістю огірків і ароматом пасерованих овочів. Такий салат насичений, але не важкий, і його смак нікого не залишить байдужим. Спробуйте приготувати цю страву і порадуйте своїх близьких чудовим смаком салату.