Якщо у вас цілий кролик, його необхідно ретельно помити та розрізати на порційні шматочки. Ніжки потрібно промити і обсушити.
Часник очистити та нарізати дуже дрібненькими шматочками. Скласти кролика в миску, натерти його різаним часником, сіллю, перцем та спеціями.
У невеликій ємності змішати майонез з аджикою та рівномірно покрити кролика цією сумішшю. Накрити миску кришкою та відправити в холодильник. Залишити кролика в маринаді на 2-3 години.
Після відведеного часу розігріти піч до 180°C, підготувати деко та рукав для запікання.
Скласти кролика в рукав, полити його залишком маринаду. Потім щільно зав’язати рукав з обох сторін та проколоти його в кількох місцях зубочисткою. Переложити рукав з м’ясом на деко і відправити в розігріту піч.
Запікати кролика в рукаві близько 1 години. За 5-10 хвилин до кінця приготування, потрібно розрізати рукав вздовж та розвернути його, щоб м’ясо золотисто підрум’янилося.
Готову страву з кролика подавати до столу гарячою, на гарнір можна подати тушковані овочі або картоплю.