Рецепт м'ясного суфле зі свинини
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг свинини
- 250 мл молока
- 250 мл вершків 10%
- 3 яйця
- 1 ст.л. борошна
- 1 ч.л. солі
- 1 ч.л. молотого мускатного горіха (за смаком)
- 1/3 ч.л. суміші молотих перців (можна замінити чорним перцем)
Інструкції:
- Промийте свинину, обсушіть і розкладіть на дно пароварки. Готуйте м'ясо на пару приблизно 30 хвилин, накривши кришкою.
- Розмолотіть готове м'ясо за допомогою блендера або м'ясорубки до однорідної консистенції. Додайте сирі яйця і перемішайте.
- Додайте до маси молоко, вершки, сіль, перець, борошно, мускатний горіх і знову перемішайте (бажано збити за допомогою блендера).
- Розігрійте піч до 200 градусів Цельсія, змастіть форму для запікання шматком вершкового масла. Влийте м'ясну масу в форму і поставте її в розігріту піч.
- Готуйте м'ясне суфле 25-30 хвилин до золотистого верху. Вийміть форму, накрийте її кришкою або фольгою і залиште на 15 хвилин. Розріжте тепле суфле з м'яса на порціонні кусочки та розкладіть по тарілкам.
Суфле з фаршу можна подавати з різними гарнірами, такими як картопляне пюре, овочева страва або салат. Також можна додати свіжі трави або приготувати соус для підсилення смаку.