Промийте яловичу печінку та залийте її холодною водою, залиште на 20-30 хвилин при кімнатній температурі. Потім злийте воду, обсушіть печінку і наріжте її на невеликі шматочки, злегка відбивши молоточком для відбивних страв.
Очистіть цибулю та наріжте її тонкими четвертинками.
На сковороді розігрійте 2-3 ст. л. рослинної олії та обсмажте цибулю до золотистого кольору.
В окрему миску висипте близько 1/2 склянки борошна. Переложіть обсмажену цибулю на окрему тарілку.
На сковороді з рештою розігрітої олії обсмажте шматочки яловичої печінки, перед тим, як вони обсмажуються, покрийте борошном.
Змішайте воду з сметаною, додайте обсмажену цибулю, сіль, перець, спеції за смаком та знову перемішайте.
Додайте сметанний соус на сковороду та тушкуйте яловичу печінку в сметанному соусі на маленькому вогні протягом 15-20 хвилин після закипання. Регулярно помішуйте її під час тушкування.
Зніміть сковороду з вогню, посипте страву дрібно нарізаною зеленню та накрийте кришкою на 10-15 хвилин.
Після цього можна подавати гарячу яловичу печінку з сметанним соусом на стіл.