Смачні бутерброди з бринзою
Кухня
Інгредієнти:
- 1 батон, вагою близько 500 гр
- 450 гр бринзи
- 100 гр вершкового масла
- 1 цибулина
- сметана опціонально
- 2-3 ч.л. меленої паприки
- 1 ч.л. гірчиці
- 1 ч.л. меленого кмину
- 1-2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Вершкове масло вийняти з холодильника і залишити в теплі на 10 хвилин, щоб воно стало м'яким. Тим часом приготувати хліб для бутербродів із бринзою.
- Батон нарізати шматочками близько 1-1,5 см завтовшки. Обсмажити хліб у тостері або на сковорідці в невеликій кількості олії до хрусткої скоринки. Перекласти хліб на тарілку і залишити остигати. Бринзу додати до розм'якшеного масла і ретельно розтерти все виделкою до стану однорідної кашки.
- Цибулю почистити і натерти на крупній тертці до отриманої маси з бринзи, знову розтерти виделкою. Додати гірчицю, паприку, кмин, часник, сіль, перець за смаком. Отримана маса має бути кремоподібної консистенції, тому заправити її потрібною кількістю сметани та знову розтерти виделкою.
- Змастити обсмажений хліб отриманою сирною масою і подавати до столу. Бутерброди з бринзою можна залишити в холодильнику на кілька годин, щоб вони просочилися - буде смачніше. Смачного!
Бринза - це традиційний сир, який широко використовується в українській кухні. Він має багатий смак і чудово поєднується з іншими інгредієнтами. Бутерброди з бринзою - це смачна та ситна страва, яку можна швидко приготувати та насолоджуватися її ароматом і смаком.