Смачні бутерброди з бринзою

Смачні бутерброди з бринзою
4.6
(7)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 батон, вагою близько 500 гр
  • 450 гр бринзи
  • 100 гр вершкового масла
  • 1 цибулина
  • сметана опціонально
  • 2-3 ч.л. меленої паприки
  • 1 ч.л. гірчиці
  • 1 ч.л. меленого кмину
  • 1-2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Вершкове масло вийняти з холодильника і залишити в теплі на 10 хвилин, щоб воно стало м'яким. Тим часом приготувати хліб для бутербродів із бринзою.
  2. Батон нарізати шматочками близько 1-1,5 см завтовшки. Обсмажити хліб у тостері або на сковорідці в невеликій кількості олії до хрусткої скоринки. Перекласти хліб на тарілку і залишити остигати. Бринзу додати до розм'якшеного масла і ретельно розтерти все виделкою до стану однорідної кашки.
  3. Цибулю почистити і натерти на крупній тертці до отриманої маси з бринзи, знову розтерти виделкою. Додати гірчицю, паприку, кмин, часник, сіль, перець за смаком. Отримана маса має бути кремоподібної консистенції, тому заправити її потрібною кількістю сметани та знову розтерти виделкою.
  4. Змастити обсмажений хліб отриманою сирною масою і подавати до столу. Бутерброди з бринзою можна залишити в холодильнику на кілька годин, щоб вони просочилися - буде смачніше. Смачного! 

Бринза - це традиційний сир, який широко використовується в українській кухні. Він має багатий смак і чудово поєднується з іншими інгредієнтами. Бутерброди з бринзою - це смачна та ситна страва, яку можна швидко приготувати та насолоджуватися її ароматом і смаком.