Рулет із лаваша з корейською морквою

Рулет із лаваша з корейською морквою
5.0
(13)
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 350-400 гр майонезу
  • 300 гр корейської морквини
  • 200 гр твердого сиру
  • пучок листя салату (або 100 гр пекінської капусти)
  • 3 середніх огірки
  • 3 тонких лаваша
  • 4 ст.л. кетчупу
  • пучок свіжого кропу
  • 2 ч.л. гірчиці
  • 2 ч.л. меду
  • чорний мелений перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. У мисці з'єднати майонез, гірчицю, мед, кетчуп і чорний мелений перець за смаком. Ретельно розмішати все до однорідного кольору виделкою або вінчиком. Соус для рулету з лаваша з корейською морквою готовий.
  2. Листя салату промити і порвати на дрібні шматочки. Пекінську капусту нашаткувати. Огірки вимити і порізати дрібною соломкою (можна натерти їх на спеціальній тертці для корейської морквини). Сир натерти на дрібній тертці. Кріп промити, обсушити і нашаткувати.
  3. Якщо корейська морквина занадто довга - порізати її вдвічі. Стіл застелити харчовою плівкою і викласти на неї лаваш. Рівномірно посипати його тертим сиром. Зверху покласти другий лаваш, змастити його половиною соусу і посипати подрібненим салатом із кропом.
  4. Покласти третій лаваш, змастити соусом, що залишився, покрити огірками і корейською морквою. Загорнути з лаваша з огірками і корейською морквою рулет, обернути його харчовою плівкою і відправити в холодильник.
  5. Рулет із лаваша з корейською морквою має просочитися в холодильнику не менше 4-6 годин. Через зазначений час вийняти готовий рулет з овочами з холодильника, нарізати порційними шматочками і подавати до столу. Смачного!

Корейська кухня славиться своїми вишуканими поєднаннями смаків і витонченими прикрасами на столі. Корейські страви є важливою частиною культурної спадщини країни, а їхні рецепти передаються з покоління в покоління. Рулет із лаваша з корейською морквою - це одна з найпопулярніших страв, яка завжди здивує своїм неперевершеним смаком і простотою приготування. Спробуйте цей чудовий рецепт і додайте трохи корейського колориту у свої кулінарні творіння!