Шашлик із кролика
Кухня
Інгредієнти:
- 1-1.2 кг тушки кролика
- 4 цибулини
- 300 мл води (або 150 мл води з оцтом 9%)
- 2 ст.л. майонезу
- 1,5 ст.л. оцтової есенції 70% (або 150 мл оцту 9%)
- спеції для м'яса - близько 15 г (1 ст.л.)
- 1,5-2 ст.л. солі
- чорний мелений перець або суміш перців за смаком
Рецепт приготування:
- Тушку кролика вимити, добре висушити і розрізати на великі шматочки.
- Цибулю очистити і нарізати кільцями.
- М'ясо поєднати з сіллю, перцем, спеціями та цибулею.
- Оцтову есенцію розведіть в 300 мл води, 9% оцет розведіть в 150 мл води. Додайте оцтовий маринад до кролика з цибулею, додайте майонез і добре перемішайте. Залиште кролика маринуватися на ніч (принаймні 4 години) під кришкою або під гнітом.
- Готуйте шашлик з кролика на решітці або на шампурах, поки м'ясо не зарум'яніться з усіх сторін, та, при проколюванні ножем перестане виділятися кров.
- Подавайте шашлик з кролика до столу гарячим, з будь-яким гарніром та соусом на ваш смак. Смачного!
Запрошуємо вас спробувати цей незвичайний шашлик і поринути у світ кулінарних експериментів!