Баклажани в духовці з помідорами та сиром
Кухня
Інгредієнти:
- твердий сир (будь-який) - 200 г
- цукор - 5 г
- рослинна олія - 15 мл
- часник - 3 зубчики
- баклажани - 2 шт.
- мелений перець - 5 г
- зелень петрушки - 1 пучок
- помідори - 4 шт.
- сік лимону - за смаком
- сіль - за смаком
Спосіб приготування:
- Баклажани ретельно промийте і наріжте на тонкі пластини, не розрізаючи до кінця, щоб отримати форму веєру.
- Посоліть і посипте меленим перцем, залиште на 30 хвилин.
- Помідори наріжте кружечками, а сир - тонкими пластинами.
- Порізані баклажани начиніть нарізаними помідорами і сиром, вкладаючи їх у вирізи.
- Покладіть готову заготівлю у форму для запікання
- Залийте баклажани оливковою олією і поставте в духовку випікатись протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Важливо:
Після 10 хвилин приготування посипте страву сиром і продовжуйте запікати. Подавайте гарячою, посипаною свіжою зеленню.
Обов'язково приготуйте цю смачну страву, порадуйте себе та близьких неперевершеним смаком баклажанів, томатів і сиру!