Як смачно тушкувати кабачки з овочами на сковороді
Кухня
Інгредієнти:
- 1 пучок зелені петрушки
- 2 ст.л. сметани
- сіль за смаком
- 1 пучок кропу
- 4 молоді кабачки
- 1 пучок кінзи
- 3 ст.л. рослинної олії
- 2 помідори
Рецепт приготування:
- Промийте кабачки водою, потім очистіть від шкірки і обсушіть рушником, щоб видалити зайву вологу.
- Наріжте овочі кубиками. В сковороді розігрійте рослинну олію і викладіть туди нарізані кабачки.
- Обсмажуйте кабачки близько десяти хвилин на великому вогні. Але якщо ви вибираєте дієтичну версію страви, можна пропустити цей крок.
- Наріжте помідори кубиками, або, перед нарізкою, за бажанням, видаліть з них шкірку.
- Додайте підготовлені помідори до кабачків, перемішайте все і зменшіть вогонь.
- Овочеву суміш тушкуйте ще п'ять хвилин під кришкою.
- Додайте до овочів сметану, посоліть за смаком і додайте мелений перець.
- Додатково можна використовувати сухі спеції для овочів.
- Перемішайте овочі знову і залиште тушкуватись ще п'ятнадцять хвилин.
- Коли до завершення приготування залишиться кілька хвилин, покладіть до суміші нарізану зелень, перемішайте і дайте страві закипіти. Потім залиште овочі настоюватися під кришкою ще десять хвилин.
Тушковані кабачки можна подавати як гарнір до м'яса або як самостійну страву. Цей рецепт робить кабачки ніжними та смачними. Спробуйте цей смак у себе на кухні!