Баклажани - найсмачніший рецепт швидкого приготування
Кухня
Інгредієнти:
- Свинина - 500 г
- Перець салатний - 3 шт.
- Баклажани великі - 3 шт.
- Томати свіжі - 3 шт.
- Сіль - за смаком
- Цибуля - 1 шт.
- Соняшникова олія - 50 мл
- Мелений перець - за смаком
- Морква велика - 1 шт.
Рецепт приготування:
Баклажани з м'ясом.
Це найсмачніший рецепт з фото, який дозволить вам швидко приготувати баклажани з м'ясом. Можна використовувати яловичину чи куряче філе, але цей рецепт базується на свинині без кісток. В поєднанні з овочами страва виходить ніжною та соковитою.
- Спочатку м'ясо свинини нарізають невеликими кубиками і добре обсмажують на соняшниковій олії.
- Дочекайтеся, поки кубики стануть золотистими, а потім зніміть м'ясо з вогню.
- Баклажани промивають і ріжуть їх кубиками, злегка солять овочі.
- Додають плоди до м'яса і накривають сковороду кришкою, щоб продукти тушилися.
- Свіжу моркву чистять і нарізають невеликими кубиками, а потім додають до м'яса з баклажанами.
- Цибулю дрібно нарізають напівкільцями, а перець можна нарізати соломкою.
- Всі компоненти перекладають у глибоку сковороду та тушкують п'ять хвилин.
- З помідорів знімають шкірку, ріжуть томати на кільця та додають до сковороди.
- Перемішують і тушкують компоненти протягом 20 хвилин.
Важливо:
Якщо ви бажаєте отримати страву з невеликою кількістю бульйону, обов'язково закрийте кришку. Якщо ж ви віддаєте перевагу баклажанам з м'ясом без бульйону, то кришку можна не закривати. Сіль додають в страву в самому кінці приготування, овочі та м'ясо перчать за смаком, можна також додати інші спеції за смаком.
Цей рецепт баклажанів зі свининою - чудовий спосіб насолодитися смачним та корисним обідом разом з родиною або друзями. Спробуйте його та насолоджуйтесь!