Баклажани - найсмачніший рецепт швидкого приготування

Баклажани - найсмачніший рецепт швидкого приготування
3.7
(13)
Метод: На плиті
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • Свинина - 500 г
  • Перець салатний - 3 шт.
  • Баклажани великі - 3 шт.
  • Томати свіжі - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Цибуля - 1 шт.
  • Соняшникова олія - 50 мл
  • Мелений перець - за смаком
  • Морква велика - 1 шт.

Рецепт приготування:

Баклажани з м'ясом.

Це найсмачніший рецепт з фото, який дозволить вам швидко приготувати баклажани з м'ясом. Можна використовувати яловичину чи куряче філе, але цей рецепт базується на свинині без кісток. В поєднанні з овочами страва виходить ніжною та соковитою.

  1. Спочатку м'ясо свинини нарізають невеликими кубиками і добре обсмажують на соняшниковій олії.
  2. Дочекайтеся, поки кубики стануть золотистими, а потім зніміть м'ясо з вогню.
  3. Баклажани промивають і ріжуть їх кубиками, злегка солять овочі.
  4. Додають плоди до м'яса і накривають сковороду кришкою, щоб продукти тушилися.
  5. Свіжу моркву чистять і нарізають невеликими кубиками, а потім додають до м'яса з баклажанами.
  6. Цибулю дрібно нарізають напівкільцями, а перець можна нарізати соломкою.
  7. Всі компоненти перекладають у глибоку сковороду та тушкують п'ять хвилин.
  8. З помідорів знімають шкірку, ріжуть томати на кільця та додають до сковороди.
  9. Перемішують і тушкують компоненти протягом 20 хвилин.

Важливо:

Якщо ви бажаєте отримати страву з невеликою кількістю бульйону, обов'язково закрийте кришку. Якщо ж ви віддаєте перевагу баклажанам з м'ясом без бульйону, то кришку можна не закривати. Сіль додають в страву в самому кінці приготування, овочі та м'ясо перчать за смаком, можна також додати інші спеції за смаком.

Цей рецепт баклажанів зі свининою - чудовий спосіб насолодитися смачним та корисним обідом разом з родиною або друзями. Спробуйте його та насолоджуйтесь!