Шарлотка з персиками в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 300 гр персиків (бажано консервованих)
- 250 г борошна
- 3 яйця
- 200 г цукру
- 100 г сметани
- 10 г розпушувача
Рецепт приготування:
- Яйця вийміть з холодильника та залиште на 10-15 хвилин при кімнатній температурі. Персики наріжте тонкими часточками (якщо використовуєте свіжі персики, спочатку очистіть їх від шкірки, залийте киплячою водою на 30 секунд, потім охолодіть у льодяній воді).
- Збийте яйця в мисці міксером на великих обертах до утворення піни. Додайте цукор тонким струмочком, продовжуючи збивати яйця протягом 5-7 хвилин, поки маса не стане світлішою та не збільшиться в 3 рази.
- Поступово додайте сметану до збитого яєчного крему. Просійте борошно разом з розпушувачем та поступово додавайте суміш до отриманої маси. Покладіть половину персиків у миску мультиварки, змастивши її олією, потім залийте половиною тіста. Рівномірно розподіліть залишок фруктів і залийте залишком тіста.
- Готуйте шарлотку з персиками у мультиварці протягом години в режимі "Випічка". Після сигналу про завершення, за допомогою підставки для варіння на пару, вийміть пиріг і дайте йому трохи охолонути. Підкресліть його смак, посипавши цукровою пудрою, та подавайте до столу.
Цей рецепт шарлотки з персиками є чудовим варіантом для десерту на будь-яку вечірку або застілля. Це простий рецепт, який не вимагає багато часу і зусиль, але дає на виході надзвичайно смачний результат. Шарлотка з персиками може бути смачним доповненням до кави чи чаю. Спробуйте цей рецепт у мультиварці, і ви отримаєте незабутній смаковий досвід, який залишиться у вашій пам'яті надовго!