Салат з відвареною яловичиною та корейською морквою

Салат з відвареною яловичиною та корейською морквою
4.8
(6)
Метод: На плиті
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • яловичина - 300 г
  • корейська морква - 250 г
  • буряк - 200 г
  • картопля - 200 г
  • майонез - 100 г
  • кріп, петрушка - 2 пучки
  • сіль, перець - за смаком

Рецепт приготування:

Ця страва не тільки смачна, але й корисна завдяки високому вмісту білка. За цим рецептом ви зможете приготувати страву для чотирьох осіб всього за 20 хвилин, якщо м'ясо та овочі вже будуть варені.

  1. Вимийте картоплю та буряк, а потім варіть їх окремо, оскільки вони потребують різного часу варіння.
  2. Після варіння остудіть овочі, зніміть шкірку і натріть їх на дрібну тертку.
  3. Помийте яловичину, залийте водою і поставте на вогонь протягом 30 хвилин. Для більш вишуканого смаку додайте в бульйон лавровий лист та ароматний перець.
  4. Наріжте яловичину на довгі смужки.
  5. Візьміть глибоку тарілку і розмістіть у ній шари овочів, промазуючи їх тонким шаром майонезу (кожний). Спочатку картопля, потім буряк, м'ясо та корейська морква.
  6. Посипте зверху дрібно нарізаною зеленню.

Щоб буряк став ще смачнішим та ароматнішим, ви можете не варити його, а запекти в духовці, обертаючи в фольгу. Це також скоротить час приготування. Для зменшення калорійності салату, замініть майонез на обезжирений йогурт. Додавання тертого сиру, наприклад, голландського, зробить цю гостру страву особливо ніжною і повітряною. Салат краще залишити трохи в холодильнику, щоб всі інгредієнти добре просочилися. Зверху його можна прикрасити квіточками, вирізаними з моркви, а замість листя використовувати петрушку. Будь-яка фантазія вітається! Насолоджуйтеся цією смачною та корисною стравою!