Салат із печінки тріски

Салат із печінки тріски
4.6
(8)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

Для салату:

  • 250 г печінки тріски
  • 4 яйця
  • зелень, сіль, майонез за смаком

Для подачі:

  • 12 тарталеток
  • зелень

Рецепт приготування:

Ця закуска стане незамінною частиною вашого святкового столу та додасть розкіш сімейному обіду.

  1. Варимо яйця вкрутую, потім очищаємо їх від шкаралупи. Відділяємо два жовтка, а інші яйця разом із білками нарізаємо дрібненько.

  2. Відділяємо печінку від олії у банці та розминаємо вилкою.

  3. Нарізаємо зелень дрібненько.

  4. В одному посуді змішуємо всі інгредієнти та заправляємо майонезом.

  5. Розкладаємо масу по тарталетках.

  6. Прикрашаємо шматочками печінки та шариками з суміші жовтків з маслом.

Також, ви можете варити 6 яєць і змішувати два додаткових жовтка з майонезом та зеленню. Такий соус додасть страві густоти та смаку. Окрім солі, салат можна приправити сумішшю перців та ароматних трав. Для подачі використовуйте тарталетки будь-якого розміру, а великі варіанти легко замінять звичайні салатники. Спробуйте цей салат і насолоджуйтесь вишуканим смаком!