Салат с ананасом и куриной грудкой слоями

Салат с ананасом и куриной грудкой слоями
4.8
(14)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200 г курячої грудки
  • 2 яйця
  • 1 маленька банка ананасів
  • 300 г майонезу
  • 150 г твердого сиру
  • 100 г грецького горіху
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Підготовчий етап: відварюємо яйця. Так само робимо з курячим м'ясом, не забуваючи додати сіль за смаком у воду. Ананаси з банки викладаємо на сито, щоб позбутися зайвої рідини.
  2. Нарізаємо відварене м'ясо кубиками та викладаємо рівним шаром у відповідну тарілку, рясно змащуємо майонезом.
  3. Другий шар - ананаси, при необхідності нарізаємо фрукти кубиками.
  4. Зверху кладемо дрібно порізані яйця, поливаємо майонезом та посипаємо подрібненими горіхами.
  5. Натираємо сир на крупній тертці, прикрашаємо салат майонезом у вигляді решітки.
  6. Ставимо готовий салат у холодильник для просочування.

Додаткові поради:

  • Для подачі на святковий стіл використовуйте скляну салатницю, щоб були видні всі шари. Можна прикрасити гілкою зелені.
  • Вибираючи копчену курку замість відварної, можна додати салату більш насичений смак.
  • Ананаси зручніше брати вже нарізаними кубиками, але можна використовувати і кільця.
  • Замість майонезу можна використати йогуртовий діп для більш легкої версії салату.