Салат с ананасом и куриной грудкой слоями
Кухня
Інгредієнти:
- 200 г курячої грудки
- 2 яйця
- 1 маленька банка ананасів
- 300 г майонезу
- 150 г твердого сиру
- 100 г грецького горіху
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
- Підготовчий етап: відварюємо яйця. Так само робимо з курячим м'ясом, не забуваючи додати сіль за смаком у воду. Ананаси з банки викладаємо на сито, щоб позбутися зайвої рідини.
- Нарізаємо відварене м'ясо кубиками та викладаємо рівним шаром у відповідну тарілку, рясно змащуємо майонезом.
- Другий шар - ананаси, при необхідності нарізаємо фрукти кубиками.
- Зверху кладемо дрібно порізані яйця, поливаємо майонезом та посипаємо подрібненими горіхами.
- Натираємо сир на крупній тертці, прикрашаємо салат майонезом у вигляді решітки.
- Ставимо готовий салат у холодильник для просочування.
Додаткові поради:
- Для подачі на святковий стіл використовуйте скляну салатницю, щоб були видні всі шари. Можна прикрасити гілкою зелені.
- Вибираючи копчену курку замість відварної, можна додати салату більш насичений смак.
- Ананаси зручніше брати вже нарізаними кубиками, але можна використовувати і кільця.
- Замість майонезу можна використати йогуртовий діп для більш легкої версії салату.