Салат з відвареною яловичиною, солоними огірками та волоськими горіхами

Салат з відвареною яловичиною, солоними огірками та волоськими горіхами
4.6
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • відварена яловичина — 0,5 кг
  • солоні огірки — 4 шт.
  • ядра волоського горіха - 1 ст.
  • яйця — 4 шт.
  • сир твердий (будь-який) — 100 г
  • Часник — 3 зубчики
  • майонез — 200 г
  • зелень (будь-яка) — кілька гілочок

Рецепт приготування:

Цей салат буде виглядати вишукано та охайно на маленьких тарілках або у спеціальній прозорій креманці. Багаторівневий салат не залишить байдужими навіть найвибагливіших членів родини.

  1. Яловичину, відварену у трохи підсоленій воді, охолоджуємо та розбираємо на волокна, щоб салат став особливо ніжним. Викладаємо на кілька невеликих тарілок або в одну плоску салатницю.
  2. У окрему миску натираємо на тертці огірки і змішуємо з дрібно нарізаним часником. Викладаємо на м'ясо та змащуємо майонезом.
  3. Зверху натираємо зварені "круто" яйця та сир. Кожний новий шар просочуємо невеликою кількістю майонезу.
  4. Горішки розкладаємо рівним шаром на лист і тримаємо у духовці 3 хвилини, перед цим попередньо розігрівши її до 160 градусів.
  5. Викладаємо їх на робочу кухонну поверхню і подрібнюємо ножем.
  6. Посипаємо салат готовою горіховою крихтою та прикрашаємо зеленню.

Щоб створити красивий та рівний салат, можна викладати інгредієнти шарами у круглу або будь-яку іншу геометричну форму, створену власноруч з фольги. Потім одноразову форму викидають, а салат "Принц" подається до столу ідеально рівним.