Салат з відвареною яловичиною, солоними огірками та волоськими горіхами
Кухня
Інгредієнти:
- відварена яловичина — 0,5 кг
- солоні огірки — 4 шт.
- ядра волоського горіха - 1 ст.
- яйця — 4 шт.
- сир твердий (будь-який) — 100 г
- Часник — 3 зубчики
- майонез — 200 г
- зелень (будь-яка) — кілька гілочок
Рецепт приготування:
Цей салат буде виглядати вишукано та охайно на маленьких тарілках або у спеціальній прозорій креманці. Багаторівневий салат не залишить байдужими навіть найвибагливіших членів родини.
- Яловичину, відварену у трохи підсоленій воді, охолоджуємо та розбираємо на волокна, щоб салат став особливо ніжним. Викладаємо на кілька невеликих тарілок або в одну плоску салатницю.
- У окрему миску натираємо на тертці огірки і змішуємо з дрібно нарізаним часником. Викладаємо на м'ясо та змащуємо майонезом.
- Зверху натираємо зварені "круто" яйця та сир. Кожний новий шар просочуємо невеликою кількістю майонезу.
- Горішки розкладаємо рівним шаром на лист і тримаємо у духовці 3 хвилини, перед цим попередньо розігрівши її до 160 градусів.
- Викладаємо їх на робочу кухонну поверхню і подрібнюємо ножем.
- Посипаємо салат готовою горіховою крихтою та прикрашаємо зеленню.
Щоб створити красивий та рівний салат, можна викладати інгредієнти шарами у круглу або будь-яку іншу геометричну форму, створену власноруч з фольги. Потім одноразову форму викидають, а салат "Принц" подається до столу ідеально рівним.