Салат з печінки тріски із зеленим горошком

Салат з печінки тріски із зеленим горошком
3.9
(10)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 банка печінки тріски (230 г)
  • 3 яйця
  • 2 шт. картоплі
  • 1 цибулина
  • 1 банка зеленого горошку
  • пучок зеленої цибулі
  • 2 ст.л. майонезу
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Печінку відділяємо від олії і розминаємо виделкою до стану паштету. Продукт досить м'який, тому часу багато не знадобиться.
  2. Яйця варимо 6 хвилин. Очищуємо і нарізаємо невеликими кубиками. З'єднуємо з печінкою.
  3. Ріпчасту цибулю очищаємо. Маринуємо близько півгодини у суміші оцту і цукру. Потім нарізаємо дрібно.
  4. Картоплю варимо в мундирі, очищуємо і нарізаємо дрібними кубиками.
  5. У салатнику поєднуємо овочі, яйця, дрібно нарізану зелену цибулю. Додаємо горошок, відокремлений перед тим від вологи.
  6. Заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
  7. Салат готовий. Смачного!

Для салату варто вибирати червону цибулю, яка має природну солодкість і не має гіркоти та жорсткого смаку. Під час приготування можна використовувати будь-яку зелень, яка відповідає смаку господині.