Салат з печінки тріски із зеленим горошком
Кухня
Інгредієнти:
- 1 банка печінки тріски (230 г)
- 3 яйця
- 2 шт. картоплі
- 1 цибулина
- 1 банка зеленого горошку
- пучок зеленої цибулі
- 2 ст.л. майонезу
- сіль за смаком
Рецепт приготування:
- Печінку відділяємо від олії і розминаємо виделкою до стану паштету. Продукт досить м'який, тому часу багато не знадобиться.
- Яйця варимо 6 хвилин. Очищуємо і нарізаємо невеликими кубиками. З'єднуємо з печінкою.
- Ріпчасту цибулю очищаємо. Маринуємо близько півгодини у суміші оцту і цукру. Потім нарізаємо дрібно.
- Картоплю варимо в мундирі, очищуємо і нарізаємо дрібними кубиками.
- У салатнику поєднуємо овочі, яйця, дрібно нарізану зелену цибулю. Додаємо горошок, відокремлений перед тим від вологи.
- Заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
- Салат готовий. Смачного!
Для салату варто вибирати червону цибулю, яка має природну солодкість і не має гіркоти та жорсткого смаку. Під час приготування можна використовувати будь-яку зелень, яка відповідає смаку господині.