Салат з яловичиною, болгарським перцем та огірком по-китайськи

Салат з яловичиною, болгарським перцем та огірком по-китайськи
3.7
(15)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400 г пісної яловичини
  • 3 огірка
  • 1 цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 1 болгарський перець
  • по 1 ч.л. меленого червоного перцю, коріандру, цукру, солі
  • 4 ст.л. соєвого соусу
  • 2 ст.л. оцту
  • 4 ст.л. рослинної олії

Рецепт приготування:

  1. Болгарський перець очистіть від насіння та насіннєвої коробочки, наріжте перець соломкою.
  2. Огірки, при необхідності, очистіть від шкірки та наріжте брусками вздовж. Покладіть у миску, трохи посоліть і залиште на 20 хвилин.
  3. Цибулю очистіть та наріжте напівкільцями.
  4. Часник подрібніть.
  5. М'ясо наріжте соломкою якомога тонше. Обсмажте на дуже розігрітій сковороді з олією, постійно помішуючи, щоб продукт не пригорів.
  6. Огірки трохи відіжміть від утвореного соку. Додайте гострий перець, цукор і коріандр.
  7. Потім овочі та м'ясо ретельно перемішайте.
  8. Додайте оцет і соєвий соус. Потім додайте часник.
  9. Ще раз перемішайте і помістіть у холодильник на 30 хвилин для настоювання.
  10. Салат готовий! Смачного!

Додаткова порада:

Щоб яловичина була м'якою, рекомендується замочити м'ясо на 20 хвилин у соєвому соусі перед приготуванням. Залишки маринаду можна використати під час смаження. Інший варіант маринаду - це комбінація лимонного соку та коньяку, які надають салату особливих смакових ноток.