Салат з тунцем та кукурудзою

Салат з тунцем та кукурудзою
4.3
(12)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 картоплини
  • 300 г консервованої кукурудзи
  • 3 яйця
  • 200 г консервованого тунця
  • 1 цибулина
  • 1 великий або 2 середні огірки (не обов'язково)
  • майонез за смаком
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Картоплю вимийте та покладіть у каструлю з киплячою водою. Варіть його у шкірці до м'якості протягом близько 40 хвилин. Перекладіть варену картоплю на тарілку, охолодіть та очистіть від шкірки.
  2. Натріть картоплю на крупній тертці, цибулю очистіть та поріжте дрібними кубиками. На сковороді розігрійте 2-3 ст.л. рослинної олії та просмажте у ній на слабкому вогні цибулю до золотистого кольору.
  3. Яйця залийте холодною водою, поставте на вогонь та доведіть до кипіння. Варіть їх протягом приблизно 10 хвилин при слабкому кипінні. Потім злийте кип'яток та залийте варені яйця льодяною водою, залиште до повного охолодження.
  4. Огірок вимийте та поріжте дрібними кубиками, консервований тунець розімніть виделкою, кукурудзу відкиньте на сито. Яйця очистіть від шкаралупи та дрібно наріжте.
  5. З'єднайте в салатниці картоплю, яйця, кукурудзу, тунець, посоліть, поперчіть, заправте майонезом та перемішайте. При подачі прикрасьте кожну порцію свіжою зеленню. Смачного!

Цікаве доповнення:

Цей смачний салат - не тільки ситна та смачна страва, але й справжнє творіння кольорів. Різнобарв'я інгредієнтів відображає яскравість природи та натхнення, які ми отримуємо від літніх днів. Приготуйте цей салат для сімейного обіду або на святкову вечерю, і він неодмінно підкреслить вашу кулінарну майстерність та викличе усмішку на обличчі усіх гостей.