Салат з руколою, помідорами чері, моцарелою та кедровими горішками.

Салат з руколою, помідорами чері, моцарелою та кедровими горішками.
4.0
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • рукола – 1 пучок
  • часник – 1 зубчик
  • помідори чері – 10 шт.
  • моцарела – 100 г
  • оливкова олія – 30 мл
  • лимонний сік – 2 ч.л.
  • кедрові горішки – 50 г

Рецепт приготування:

  1. Листя свіжої руколи промиваємо, рвемо руками та викладаємо у глибоку салатницю.
  2. Очищаємо зубчик часнику, подрібнюємо за допомогою пресу, змішуємо з сіллю, оливковою олією, соком лимону та відповідними спеціями за смаком.
  3. Промиваємо помідори чері, кожен плід розрізаємо на дві частини та додаємо до руколи.
  4. Листя руколи з помідорами поливаємо зверху приготованим соусом, обережно перемішуємо вміст та викладаємо на плоску тарілку.
  5. Моцарелу нарізаємо кубиками середнього розміру та викладаємо зверху на овочі.
  6. Наприкінці посипаємо готовий салат підготовленими кедровими горішками.

Додаткові поради:

  • Для додаткового аромату, спробуйте додати трохи свіжого базиліка або м'яти.
  • Кедрові горішки можна підсмажити на сухій сковороді перед додаванням у салат для більш насиченого смаку.
  • Цей салат ідеально підходить зі свіжим білим хлібом або грінками.

Спробуйте цей легкий та ароматний салат для свіжого та здорового перекусу!