Салат з руколою, курячою грудкою та сиром
Кухня
Інгредієнти:
- куряча грудка – 400 г
- огірки – 2 шт.
- часник – 2 зубчики
- помідори чері – 10 шт.
- рукола – 1 пучок
- сік лимона – 1 ст.л.
- соєвий соус, мелений перець, соняшникова олія
- борошно – 4 ст.л.
- карі – 1 ст.л.
Спосіб приготування:
- Наріжте курячу грудку на довгі та тонкі смужки.
- Посипте м'ясо приправою карі та обваляйте його у борошні.
- Розігрійте сковорідку на середньому вогні та обсмажте курку до готовності, до появи золотистої скоринки.
- Охолодіть курку та наріжте її тонкою соломкою.
- Промийте помідори чері та розріжте кожен навпіл.
- Промийте руколу під проточною водою і відіжміть.
- Наріжте огірки на тонкі кільця.
- Дрібно наріжте очищені зубчики часнику.
- У глибокій мисці змішайте чері, огірки, шматочки м'яса та подрібнений часник. Заправте салат соком лимона, соєвим соусом, додайте трохи меленого перцю.
- Перекладіть інгредієнти у салатник на листя руколи.
Додаткова порада:
Щоб зробити салат більш ситним, подавайте його з яйцями пашот. Пашот - це яйця, зварені без шкаралупи до стану м'якого жовтка, ідеально доповнюють цей салат, роблячи його більш поживним і оригінальним.