Салат з руколою, курячою грудкою та сиром

Салат з руколою, курячою грудкою та сиром
5.0
(6)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 400 г
  • огірки – 2 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • помідори чері – 10 шт.
  • рукола – 1 пучок
  • сік лимона – 1 ст.л.
  • соєвий соус, мелений перець, соняшникова олія
  • борошно – 4 ст.л.
  • карі – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Наріжте курячу грудку на довгі та тонкі смужки.
  2. Посипте м'ясо приправою карі та обваляйте його у борошні.
  3. Розігрійте сковорідку на середньому вогні та обсмажте курку до готовності, до появи золотистої скоринки.
  4. Охолодіть курку та наріжте її тонкою соломкою.
  5. Промийте помідори чері та розріжте кожен навпіл.
  6. Промийте руколу під проточною водою і відіжміть.
  7. Наріжте огірки на тонкі кільця.
  8. Дрібно наріжте очищені зубчики часнику.
  9. У глибокій мисці змішайте чері, огірки, шматочки м'яса та подрібнений часник. Заправте салат соком лимона, соєвим соусом, додайте трохи меленого перцю.
  10. Перекладіть інгредієнти у салатник на листя руколи.

Додаткова порада:

Щоб зробити салат більш ситним, подавайте його з яйцями пашот. Пашот - це яйця, зварені без шкаралупи до стану м'якого жовтка, ідеально доповнюють цей салат, роблячи його більш поживним і оригінальним.