Салат Чикаго

Салат Чикаго
4.1
(15)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 250 г копченої курки
  • 100 г печериць
  • 2 середніх помідори
  • 100 г твердого сиру
  • 2 яйця
  • майонез - за смаком
  • 1 головка цибулі
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • зелень

Рецепт приготування:

  1. Курку нарізаємо кубиками. Якщо для салату взято стегно, м'ясо відокремлюємо від кістки. Шкіру також слід видалити.
  2. Сир натираємо на дрібній тертці.
  3. Яйця відварюємо протягом 6 хвилин, потім натираємо на тертці та солимо.
  4. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками, обсмажуємо на олії до прозорості. Додаємо нарізані пластинками гриби і тушкуємо до м'якості.
  5. Помідори нарізаємо акуратними, товщиною у 0,5 см, скибочками.
  6. На дно форми наносимо сітку з майонезу. Це легко зробити, якщо обрізати куток упаковки, перетворивши її на кондитерський мішок.
  7. Поверх соусу викладаємо м'ясо, далі сир, яйця, цибулю з грибами та помідори. Всі шари, крім двох останніх, покриваємо майонезом.
  8. Прикрашаємо зеленню. Салат готовий. Смачного!

Додаткові поради:

Для різноманітності смаку салату можна додати в нього спаржу або свіжий огірок. Якщо вам не подобається смак копченої курки, замініть її шинкою. Зробити страву легшою допоможе використання не смажених, а маринованих грибів.