Салат Чикаго
Кухня
Інгредієнти:
- 250 г копченої курки
- 100 г печериць
- 2 середніх помідори
- 100 г твердого сиру
- 2 яйця
- майонез - за смаком
- 1 головка цибулі
- 2 ст.л. рослинної олії
- зелень
Рецепт приготування:
- Курку нарізаємо кубиками. Якщо для салату взято стегно, м'ясо відокремлюємо від кістки. Шкіру також слід видалити.
- Сир натираємо на дрібній тертці.
- Яйця відварюємо протягом 6 хвилин, потім натираємо на тертці та солимо.
- Цибулю нарізаємо невеликими кубиками, обсмажуємо на олії до прозорості. Додаємо нарізані пластинками гриби і тушкуємо до м'якості.
- Помідори нарізаємо акуратними, товщиною у 0,5 см, скибочками.
- На дно форми наносимо сітку з майонезу. Це легко зробити, якщо обрізати куток упаковки, перетворивши її на кондитерський мішок.
- Поверх соусу викладаємо м'ясо, далі сир, яйця, цибулю з грибами та помідори. Всі шари, крім двох останніх, покриваємо майонезом.
- Прикрашаємо зеленню. Салат готовий. Смачного!
Додаткові поради:
Для різноманітності смаку салату можна додати в нього спаржу або свіжий огірок. Якщо вам не подобається смак копченої курки, замініть її шинкою. Зробити страву легшою допоможе використання не смажених, а маринованих грибів.