Салат з оселедцем та яблуком

Салат з оселедцем та яблуком
4.1
(10)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 15 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 слабосолений оселедець
  • 1 кисло-солодке яблуко
  • 1 цибулина (найкраще фіолетова)
  • 2 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. оцту
  • 2 ч.л. французької гірчиці
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • сіль, перець, спеції за смаком

Рецепт приготування:

  1. Очистіть цибулю та наріжте її тонкими напівкільцями. Покладіть у невелику миску, залийте оцтом, додайте цукор і розітріть. Залиште на маринування на 10-15 хвилин.
  2. За цей час відокремте філе оселедця від шкіри та кісток, наріжте невеликими шматочками. Вимийте яблуко та видаліть серцевину, наріжте м'яку частину разом з шкіркою на невеликі кубики або соломкою (як вам більше подобається).
  3. Покладіть нарізане яблуко в миску, полийте його лимонним соком і швидко перемішайте. Додайте мариновану цибулю, оселедець, соус зі сметани та гірчиці. Ретельно перемішайте та подавайте салат з оселедцем та яблуком до столу відразу після приготування. Смачного!