Салат з кальмарами та маринованими грибами

Кухня
Інгредієнти:
- 400-500 г кальмарів
- 200 г маринованих печеріць
- 3 яйця
- майонез або сметана - за смаком
- невеликий пучок свіжої зелені та зеленої цибулі
- сіль - за смаком
Рецепт приготування:
- Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь та варити приблизно 10 хвилин після закипання. Перекласти яйця в холодну воду і залишити до повного охолодження.
- Заморожені тушки кальмарів розморозити, очистити від плівки, видалити хрящову пластину та опустити кальмарів в киплячу підсолену воду. Варити їх до готовності протягом хвилини (не більше!) після закипання.
- Покласти кальмарів на друшляк і залишити стекати від води. Порізати остиглих кальмарів на півкільця або чвертинки. Очистити варені яйця від шкаралупи і порізати на маленькі кубики.
- Мариновані гриби порізати на чвертинки, цибулю з зеленню промити і якомога дрібныше нарізати. З'єднати в одній салатниці або мисці кальмари з грибами, яйцями, зеленню, поперчити, заправити майонезом і перемішати.
- Рекомендується подавати салат до столу якомога швидше після приготування. Смачного!
Цей салат з кальмарами та маринованими грибами - чудовий вибір для літнього обіду або вечері. Кальмари додають йому особливої ніжності, а мариновані гриби створюють цікавий ароматний акцент. Зелень та зелена цибуля вносять свіжість та вітаміни. Поєднання цих інгредієнтів в одній страві робить її неперевершеною. Насолоджуйтесь салатом з кальмарами та маринованими грибами, та бажаємо вам смачного!!!