Салат з кальмарами та маринованими грибами

Салат з кальмарами та маринованими грибами
4.6
(10)
Метод: На плиті
Час приготування: 10 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400-500 г кальмарів
  • 200 г маринованих печеріць
  • 3 яйця
  • майонез або сметана - за смаком
  • невеликий пучок свіжої зелені та зеленої цибулі
  • сіль - за смаком

Рецепт приготування:

  1. Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь та варити приблизно 10 хвилин після закипання. Перекласти яйця в холодну воду і залишити до повного охолодження.
  2. Заморожені тушки кальмарів розморозити, очистити від плівки, видалити хрящову пластину та опустити кальмарів в киплячу підсолену воду. Варити їх до готовності протягом хвилини (не більше!) після закипання.
  3. Покласти кальмарів на друшляк і залишити стекати від води. Порізати остиглих кальмарів на півкільця або чвертинки. Очистити варені яйця від шкаралупи і порізати на маленькі кубики.
  4. Мариновані гриби порізати на чвертинки, цибулю з зеленню промити і якомога дрібныше нарізати. З'єднати в одній салатниці або мисці кальмари з грибами, яйцями, зеленню, поперчити, заправити майонезом і перемішати.
  5. Рекомендується подавати салат до столу якомога швидше після приготування. Смачного!

Цей салат з кальмарами та маринованими грибами - чудовий вибір для літнього обіду або вечері. Кальмари додають йому особливої ніжності, а мариновані гриби створюють цікавий ароматний акцент. Зелень та зелена цибуля вносять свіжість та вітаміни. Поєднання цих інгредієнтів в одній страві робить її неперевершеною. Насолоджуйтесь салатом з кальмарами та маринованими грибами, та бажаємо вам смачного!!!