Рибний салат з рисом
Кухня
Інгредієнти:
- банка консервованої горбуші, вагою близько 350 гр (у власному соку)
- 5 яєць
- 100 гр твердого сиру
- 80 гр майонезу
- 50-60 гр сухого рису
- сіль, перець за смаком
Рецепт:
- Рис скласти в сито і промити під струменем холодної води, перекласти його в каструлю з великою кількістю киплячої підсоленої води. Проварити крупу до готовності протягом півгодини і відкинути на друшляк. Промити варений рис під струменем холодної води і залишити стікати.
- Яйця покласти в каструлю з холодною водою і поставити на вогонь. Проварити їх протягом 10 хвилин при слабкому кипінні. Відкрити банку з консервованою рибою, злити рідину і розім'яти горбушу виделкою. Сир натерти на дрібній тертці.
- Варені яйця залити холодною водою і залишити на кілька хвилин остигати. Потім очистити їх від шкаралупи і порізати маленькими кубиками. Рис промокнути паперовим рушником і скласти в салатницю. Додати в салатницю подрібнену рибу, яйця і тертий сир.
- Посолити і поперчити салат за смаком, заправити його майонезом і перемішати. Рибний салат із рисом можна подавати до столу одразу приготування. Смачного!
Рис є одним із найпопулярніших продуктів у світі. Він вирощується в різних країнах і використовується в багатьох кухнях. Риба та рис чудово поєднуються у стравах, тому цей салат буде чудовим прикладом гармонії морського смаку з багатогранністю рисового аромату. Спробуйте це поєднання і насолоджуйтеся унікальним смаком цього рецепта!