Салат з куркою та грибами
Кухня
Інгредієнти:
- 400 г курячого філе
- 450-500 г моркви по-корейськи
- 400 г шампіньйонів
- 1-1,5 ст.л. рослинної олії для смаження
- 100 г майонезу
Рецепт приготування:
- Варіть куряче філе до готовності (близько 20 хвилин після закипання).
- У цей час помийте гриби, наріжте їх на чотири частини та смажте на рослинній олії близько 15 хвилин, постійно помішуючи.
- Викладіть гриби на паперовий рушничок, щоб вони мали менше жиру.
- Наріжте куряче філе на кубики (за бажанням, їх можна злегка підсмажити), змішайте з грибами та морквою.
- Заправте майонезом та перемішайте.
- Салат з куркою та грибами готовий! Смачного!
Додаткові поради:
Можна додати до салату трохи свіжої зелені, щоб зробити його більш ароматним та корисним. Також, якщо ви хочете зробити салат менш калорійним, замініть майонез на йогурт або сметану з низьким вмістом жиру.