Салат з куркою та грибами

Салат з куркою та грибами
3.7
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе
  • 450-500 г моркви по-корейськи
  • 400 г шампіньйонів
  • 1-1,5 ст.л. рослинної олії для смаження
  • 100 г майонезу

Рецепт приготування:

  1. Варіть куряче філе до готовності (близько 20 хвилин після закипання).
  2. У цей час помийте гриби, наріжте їх на чотири частини та смажте на рослинній олії близько 15 хвилин, постійно помішуючи.
  3. Викладіть гриби на паперовий рушничок, щоб вони мали менше жиру.
  4. Наріжте куряче філе на кубики (за бажанням, їх можна злегка підсмажити), змішайте з грибами та морквою.
  5. Заправте майонезом та перемішайте.
  6. Салат з куркою та грибами готовий! Смачного!

Додаткові поради:

Можна додати до салату трохи свіжої зелені, щоб зробити його більш ароматним та корисним. Також, якщо ви хочете зробити салат менш калорійним, замініть майонез на йогурт або сметану з низьким вмістом жиру.