Видаліть тверду серцевину капусти та верхні листки. Наріжте капусту тонкими смужками та покладіть у миску.
Очистіть моркву та натріть її на терці для моркви. Додайте до капусти разом з пропущеним через часникодавку часник. Перемішайте.
У окрему каструлю додайте цукор, сіль, оцет, рослинну олію та воду. Розігрійте на середньому вогні, постійно помішуючи, довести до кипіння.
Залийте капусту з овочами маринадом та перемішайте. Накрийте миску великою тарілкою та поставте на неї гніт, важкий близько 1 кг.
Квашена капуста буде готова через 3 години після приготування. Спустіть гніт та подавайте як гарнір або закуску. Можна зберігати у закритій скляній банці в холодильнику до 2 тижнів.