Салат з кабачків з морквою та гвоздикою
Кухня
Інгредієнти:
- Морква - 550 г
- сіль - 3 ст.л.
- кабачки - 5 кг
- часник - 1 головка
- лавровий лист - 2 шт.
- цибуля - 600 г
- рослинна олія - 4 ст.л.
- гвоздика - 3 шт.
- оцет 9% - 2 ст.л.
- перець горошком - 5 шт.
Рецепт приготування:
- Всі овочі промивають і очищають, потім нарізають інгредієнти соломкою.
- До овочів додають подрібнену зелень і перекладають компоненти в каструлю.
- Туди ж вливають оцет і рослинну олію, солять закуску за смаком і додають цукор за бажанням.
- Залишають овочі тушкуватися на маленькому вогні протягом сорока хвилин. Тим часом ріжуть часник.
- В підготовлені банки кладуть зубчик часнику, лавровий лист і горошину перцю.
- Овочі складають у банку і стерилізують заготывлю сорок хвилин.
Салат з кабачків на зиму чудово підходить як закуска навіть до святкового столу. Його добре подавати з таким гарніром, як варена або смажена картопля, ідеально поєднується цей салат як з м'ясом, так і з рибою. Приготуйте цей смачний салат і розчарувань не буде!