Салат з кабачків з морквою та гвоздикою

Салат з кабачків з морквою та гвоздикою
5.0
(5)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 180 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • Морква - 550 г
  • сіль - 3 ст.л.
  • кабачки - 5 кг
  • часник - 1 головка
  • лавровий лист - 2 шт.
  • цибуля - 600 г
  • рослинна олія - 4 ст.л.
  • гвоздика - 3 шт.
  • оцет 9% - 2 ст.л.
  • перець горошком - 5 шт.

Рецепт приготування:

  1. Всі овочі промивають і очищають, потім нарізають інгредієнти соломкою.
  2. До овочів додають подрібнену зелень і перекладають компоненти в каструлю.
  3. Туди ж вливають оцет і рослинну олію, солять закуску за смаком і додають цукор за бажанням.
  4. Залишають овочі тушкуватися на маленькому вогні протягом сорока хвилин. Тим часом ріжуть часник.
  5. В підготовлені банки кладуть зубчик часнику, лавровий лист і горошину перцю.
  6. Овочі складають у банку і стерилізують заготывлю сорок хвилин.

Салат з кабачків на зиму чудово підходить як закуска навіть до святкового столу. Його добре подавати з таким гарніром, як варена або смажена картопля, ідеально поєднується цей салат як з м'ясом, так і з рибою. Приготуйте цей смачний салат і розчарувань не буде!