Салат з кабачків з морквою та гвоздикою
                                    Кухня
                
                Інгредієнти:
- Морква - 550 г
 - сіль - 3 ст.л.
 - кабачки - 5 кг
 - часник - 1 головка
 - лавровий лист - 2 шт.
 - цибуля - 600 г
 - рослинна олія - 4 ст.л.
 - гвоздика - 3 шт.
 - оцет 9% - 2 ст.л.
 - перець горошком - 5 шт.
 
Рецепт приготування:
- Всі овочі промивають і очищають, потім нарізають інгредієнти соломкою.
 - До овочів додають подрібнену зелень і перекладають компоненти в каструлю.
 - Туди ж вливають оцет і рослинну олію, солять закуску за смаком і додають цукор за бажанням.
 - Залишають овочі тушкуватися на маленькому вогні протягом сорока хвилин. Тим часом ріжуть часник.
 - В підготовлені банки кладуть зубчик часнику, лавровий лист і горошину перцю.
 - Овочі складають у банку і стерилізують заготывлю сорок хвилин.
 
Салат з кабачків на зиму чудово підходить як закуска навіть до святкового столу. Його добре подавати з таким гарніром, як варена або смажена картопля, ідеально поєднується цей салат як з м'ясом, так і з рибою. Приготуйте цей смачний салат і розчарувань не буде!