Рулет з лаваша з крабовими паличками

Рулет з лаваша з крабовими паличками
4.9
(10)
Метод: На плиті
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • крабові палички - 100 г
  • яйця - 3 шт.
  • кріп - 1 пучок
  • перець мелений - за смаком
  • майонез - за смаком
  • лаваш - 1 шт.
  • плавлений сир - 100 г
  • сіль - за смаком

Рецепт приготування:

  1. Розморожуємо крабові палички та ріжемо їх на кружечки або середні кубики.
  2. Варимо яйця до готовності, очищаємо та дрібно нарізаємо ножем.
  3. Теремо плавлений сир на велику тертку (для зручності, можна трохи заморозити продукт).
  4. Розгортаємо лаваш на дошці для різання та змащуємо його достатньою кількістю майонезу.
  5. Зверху майонез покриваємо нарізаними крабовими паличками та рівномірно розподіляємо їх по поверхні.
  6. Далі йде шар курячих яєць (можна трохи посолити та поперчити закуску).
  7. Тертий сир кладемо на яйця, а зверху посипаємо все рубаною зеленню.
  8. Згортаємо лаваш у рулет будь-яким зручним способом, а потім укладаємо його в целофановий пакет.
  9. Залишаємо закуску в холодильнику протягом 30 хвилин, щоб вона тримала форму.

Важливо:

Перед подачею на стіл, рулет ріжуть на порції. Якщо ви бажаєте зробити закуску менш калорійною, можна використовувати сметану замість майонезу. Для більшої ситності у рецепт можна додати підсмажену курячу грудку. Щодо зелені, то петрушка - найкращий вибір, але можна використовувати будь-яку іншу за вашим смаком. Спробуйте різні комбінації і насолоджуйтеся цим смаком! Успіхів вам и смачного!