Рулет з лаваша з крабовими паличками
Кухня
Інгредієнти:
- крабові палички - 100 г
- яйця - 3 шт.
- кріп - 1 пучок
- перець мелений - за смаком
- майонез - за смаком
- лаваш - 1 шт.
- плавлений сир - 100 г
- сіль - за смаком
Рецепт приготування:
- Розморожуємо крабові палички та ріжемо їх на кружечки або середні кубики.
- Варимо яйця до готовності, очищаємо та дрібно нарізаємо ножем.
- Теремо плавлений сир на велику тертку (для зручності, можна трохи заморозити продукт).
- Розгортаємо лаваш на дошці для різання та змащуємо його достатньою кількістю майонезу.
- Зверху майонез покриваємо нарізаними крабовими паличками та рівномірно розподіляємо їх по поверхні.
- Далі йде шар курячих яєць (можна трохи посолити та поперчити закуску).
- Тертий сир кладемо на яйця, а зверху посипаємо все рубаною зеленню.
- Згортаємо лаваш у рулет будь-яким зручним способом, а потім укладаємо його в целофановий пакет.
- Залишаємо закуску в холодильнику протягом 30 хвилин, щоб вона тримала форму.
Важливо:
Перед подачею на стіл, рулет ріжуть на порції. Якщо ви бажаєте зробити закуску менш калорійною, можна використовувати сметану замість майонезу. Для більшої ситності у рецепт можна додати підсмажену курячу грудку. Щодо зелені, то петрушка - найкращий вибір, але можна використовувати будь-яку іншу за вашим смаком. Спробуйте різні комбінації і насолоджуйтеся цим смаком! Успіхів вам и смачного!