Кабачкова ікра в мультиварці

Кабачкова ікра в мультиварці
3.9
(6)
Метод: На плиті
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 великих моркви
  • 850 г цибулі
  • 3 кг молодих кабачків
  • 100 мл рослинної олії
  • 15 г солі
  • 5 г лимонної кислоти
  • 250 г томатної пасти
  • 5 г гострого меленого перцю
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст.л. цукру

Рецепт приготування:

  1. Помити молоді кабачки і нарізати їх кубиками. Моркву подрібнити на тертці.
  2. Цибулю нарізати кубиками і обсмажити в 100 мл рослинної олії, одразу додати моркву. Обсмажувати приблизно 20 хвилин.
  3. Потім додати кабачки до овочів і залишити їх смажитися протягом 10 хвилин, потім встановити режим тушіння на одну годину.
  4. Через 20 хвилин у масу додати цукор, гострий перець і сіль - перемішати всі компоненти.
  5. Ще через двадцять хвилин додати томатну пасту, гранули лимонної кислоти і залити олією. Дрібно нарізати часник і додати до майбутньої ікри.
  6. Готовий овочевий мікс злегка остигає, перекладається в блендер і подрібнюється до стану пюре. Суміш повертається назад в чашу мультиварки і тушкується ще близько двадцяти хвилин.

Важливо:

При додаванні моркви ікра стає солодшою і набуває приємний помаранчевий колір. Спробуйте цей смачний рецепт кабачкової ікри в мультиварці і насолоджуйтеся неперевершеним смаком!