Кабачкова ікра в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 2 великих моркви
- 850 г цибулі
- 3 кг молодих кабачків
- 100 мл рослинної олії
- 15 г солі
- 5 г лимонної кислоти
- 250 г томатної пасти
- 5 г гострого меленого перцю
- 3 зубчики часнику
- 2 ст.л. цукру
Рецепт приготування:
- Помити молоді кабачки і нарізати їх кубиками. Моркву подрібнити на тертці.
- Цибулю нарізати кубиками і обсмажити в 100 мл рослинної олії, одразу додати моркву. Обсмажувати приблизно 20 хвилин.
- Потім додати кабачки до овочів і залишити їх смажитися протягом 10 хвилин, потім встановити режим тушіння на одну годину.
- Через 20 хвилин у масу додати цукор, гострий перець і сіль - перемішати всі компоненти.
- Ще через двадцять хвилин додати томатну пасту, гранули лимонної кислоти і залити олією. Дрібно нарізати часник і додати до майбутньої ікри.
- Готовий овочевий мікс злегка остигає, перекладається в блендер і подрібнюється до стану пюре. Суміш повертається назад в чашу мультиварки і тушкується ще близько двадцяти хвилин.
Важливо:
При додаванні моркви ікра стає солодшою і набуває приємний помаранчевий колір. Спробуйте цей смачний рецепт кабачкової ікри в мультиварці і насолоджуйтеся неперевершеним смаком!