Салат із кабачків "Пальчики оближеш"

Салат із кабачків "Пальчики оближеш"
4.6
(6)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • помідори - 850 г
  • перець солодкий - 4 шт.
  • кабачки свіжі - 1 кг
  • часник - 4 зубчики
  • цибуля - 2 шт.
  • рослинна олія - 2 ст.л.
  • перець мелений - 5 г
  • оцет 9% - 1 ст.л.

Рецепт приготування:

Це традиційний спосіб приготування салату із кабачків на зиму, до складу якого входить також болгарський перець для насиченого смаку.

  1. Кабачки та інші овочі нарізати кубиками, моркву натерти.
  2. Усі овочі, крім кабачків, покласти в ємність та тушкувати до закипання, потім додати кабачки.
  3. Додати необхідні приправи та домішки, довести до кипіння.
  4. Заготівлю перекласти в банки та щільно закрити кришками.
  5. Після охолодження салат приберіть для зберігання в темне прохолодне місце.

Цю консервацію можна вживати як самостійну закуску з житнім хлібом або в поєднанні з м'ясом, рибою чи птицею. Смачного!