Салат із кабачків "Пальчики оближеш"

Кухня
Інгредієнти:
- помідори - 850 г
- перець солодкий - 4 шт.
- кабачки свіжі - 1 кг
- часник - 4 зубчики
- цибуля - 2 шт.
- рослинна олія - 2 ст.л.
- перець мелений - 5 г
- оцет 9% - 1 ст.л.
Рецепт приготування:
Це традиційний спосіб приготування салату із кабачків на зиму, до складу якого входить також болгарський перець для насиченого смаку.
- Кабачки та інші овочі нарізати кубиками, моркву натерти.
- Усі овочі, крім кабачків, покласти в ємність та тушкувати до закипання, потім додати кабачки.
- Додати необхідні приправи та домішки, довести до кипіння.
- Заготівлю перекласти в банки та щільно закрити кришками.
- Після охолодження салат приберіть для зберігання в темне прохолодне місце.
Цю консервацію можна вживати як самостійну закуску з житнім хлібом або в поєднанні з м'ясом, рибою чи птицею. Смачного!