Ніжний рулет із болгарського перцю із зеленню та сиром

Кухня
Інгредієнти:
- 2 часникові часточки
- 350 г болгарського перцю
- 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
- 1 пучок кропу
- 350 г домашнього сиру
- 55 г майонезу
- 4 шт. яєць
- рожевий мелений перець (за смаком)
- морська сіль (за смаком)
Рецепт приготування:
Цей рулет стане прикрасою вашого святкового столу, здивує гостей пікантним смаком і зовнішнім виглядом.
- Очистіть від насіння вимитий болгарський перець, наріжте його довільними шматочками, перекладіть у велику глибоку тарілку або миску, подрібніть блендером до однорідної кашоподібної маси.
- Додайте в миску з овочевим пюре трохи солі, кукурудзяний крохмаль, перець, а також збиті жовтки яєць, добре перемішайте все столовою ложкою. Підготуйте глибоку тарілку і збийте у ній заздалегідь охолоджені білки, потім обережно введіть білкову масу в посудину з пюре з болгарського перцю.
- Далі потрібно підготувати лист з низькими стінками. Викладіть його пекарським папером, зверху викладіть овочеве пюре, рівномірно розподіліть його лопаткою. Поставте лист у гарячу духовку і запікайте корж з болгарського перцю протягом двадцяти хвилин при температурі 200 градусів.
- Як тільки корж буде готовий, зверніть його в гарячому вигляді в рулет і залиште таким до повного охолодження. У цей час можна підготувати начинку, для цього в підготовлену посудину викладіть розтертий домашній сир, за смаком поперчіть його, трохи посоліть. Додайте в посудину з сиром необхідну кількість майонезу, а також натертий часник і нашинкований кріп, потім перемішайте всі інгредієнти.
- Обережно розгорніть охолоджений рулет і змастіть його сирною начинкою з зеленню, рівномірно розподіліть її, потім зверніть назад, а потім поставте приготовлену закуску з болгарського перцю в холодильник на всю ніч.
Подавайте приготований рулет з болгарського перцю з начинкою з сиру та пряної зелені на стіл в охолодженому вигляді.