Ніжний рулет із болгарського перцю із зеленню та сиром

Ніжний рулет із болгарського перцю із зеленню та сиром
4.4
(12)
Метод: В духовці
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 часникові часточки
  • 350 г болгарського перцю
  • 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 пучок кропу
  • 350 г домашнього сиру
  • 55 г майонезу
  • 4 шт. яєць
  • рожевий мелений перець (за смаком)
  • морська сіль (за смаком)

Рецепт приготування:

Цей рулет стане прикрасою вашого святкового столу, здивує гостей пікантним смаком і зовнішнім виглядом.

  1. Очистіть від насіння вимитий болгарський перець, наріжте його довільними шматочками, перекладіть у велику глибоку тарілку або миску, подрібніть блендером до однорідної кашоподібної маси.
  2. Додайте в миску з овочевим пюре трохи солі, кукурудзяний крохмаль, перець, а також збиті жовтки яєць, добре перемішайте все столовою ложкою. Підготуйте глибоку тарілку і збийте у ній заздалегідь охолоджені білки, потім обережно введіть білкову масу в посудину з пюре з болгарського перцю.
  3. Далі потрібно підготувати лист з низькими стінками. Викладіть його пекарським папером, зверху викладіть овочеве пюре, рівномірно розподіліть його лопаткою. Поставте лист у гарячу духовку і запікайте корж з болгарського перцю протягом двадцяти хвилин при температурі 200 градусів.
  4. Як тільки корж буде готовий, зверніть його в гарячому вигляді в рулет і залиште таким до повного охолодження. У цей час можна підготувати начинку, для цього в підготовлену посудину викладіть розтертий домашній сир, за смаком поперчіть його, трохи посоліть. Додайте в посудину з сиром необхідну кількість майонезу, а також натертий часник і нашинкований кріп, потім перемішайте всі інгредієнти.
  5. Обережно розгорніть охолоджений рулет і змастіть його сирною начинкою з зеленню, рівномірно розподіліть її, потім зверніть назад, а потім поставте приготовлену закуску з болгарського перцю в холодильник на всю ніч.

Подавайте приготований рулет з болгарського перцю з начинкою з сиру та пряної зелені на стіл в охолодженому вигляді.