Кабачкова ікра шматочками

Кабачкова ікра шматочками
4.0
(12)
Метод: На плиті
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 шт. цибулі
  • 3 шт. кабачків
  • 2 шт. помідорів
  • 1 зубчик часнику
  • сіль за смаком
  • 1 пучок свіжої зелені
  • 2 шт. моркви
  • 2 шт. лаврового листа
  • 5 г меленого перцю

Рецепт приготування:

  1. Наріжте кабачок, цибулю, моркву та часник на дрібні кубики.
  2. Очистіть томати від шкірки та також наріжте їх кубиками.
  3. Розігрійте сковороду з олією та обсмажте цибулю протягом декількох хвилин, потім додайте моркву та часник.
  4. Перекладіть нарізані томати до сковороди та тушкуйте їх протягом 10 хвилин.
  5. Додайте кабачки та свіжу зелень, а потім додайте лавровий лист та мелений перець.
  6. Тушкуйте ікру приблизно 40 хвилин, поки вона не стане м'якою та смачною.
  7. Перекладіть ікру в банки та закрийте їх.

Головне правило приготування ікри - спочатку тушкуйте більш жорсткі овочі, а потім додавайте м'які. Результат - смачний та ароматний додаток до вашого столу!