Кабачкова ікра "Пальчики оближеш" із помідорами
Кухня
Інгредієнти:
- 2 ч.л. пасти томатної
- 3 шт. цибулі
- 10 г суміші перців
- 9 шт. великої моркви
- 8 шт. помідорів
- 10 зубчиків часнику
- 7 шт. кабачків
- сіль за смаком
- 10 г свіжого кропу
- 5 г меленого перцю
Рецепт приготування:
- Моркву і кабачок подрібніть у м'ясорубці або блендером, потім перекладіть овочі в сковорідку з розігрітою олією і тушкуйте їх протягом 20 хвилин.
- Видаліть шкірку з помідорів та наріжте їх дрібно. За допомогою пресу подрібніть часник та наріжте зелень.
- Додайте нарізані овочі в сковорідку, також додайте туди перець та сіль. Тушкуйте суміш протягом 40 хвилин.
- На останньому етапі додайте томатну пасту і обсмажте її протягом двох хвилин.
Цю кабачкову ікру можна використовувати як гарнір або мазати на хліб. Також вона чудово пасує до різних гарнірів. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком свіжих овочів!