Кабачкова ікра "Пальчики оближеш" із помідорами

Кабачкова ікра "Пальчики оближеш" із помідорами
4.9
(13)
Метод: На плиті
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 ч.л. пасти томатної
  • 3 шт. цибулі
  • 10 г суміші перців
  • 9 шт. великої моркви
  • 8 шт. помідорів
  • 10 зубчиків часнику
  • 7 шт. кабачків
  • сіль за смаком
  • 10 г свіжого кропу
  • 5 г меленого перцю

Рецепт приготування:

  1. Моркву і кабачок подрібніть у м'ясорубці або блендером, потім перекладіть овочі в сковорідку з розігрітою олією і тушкуйте їх протягом 20 хвилин.
  2. Видаліть шкірку з помідорів та наріжте їх дрібно. За допомогою пресу подрібніть часник та наріжте зелень.
  3. Додайте нарізані овочі в сковорідку, також додайте туди перець та сіль. Тушкуйте суміш протягом 40 хвилин.
  4. На останньому етапі додайте томатну пасту і обсмажте її протягом двох хвилин.

Цю кабачкову ікру можна використовувати як гарнір або мазати на хліб. Також вона чудово пасує до різних гарнірів. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь смаком свіжих овочів!