Вітамінний м'ясний салат із зеленою редькою та яйцями
Кухня
Інгредієнти:
- 250 г відвареної яловичої вирізки
- мелений чорний перець - за смаком
- зелена редька - 2 шт.
- рослинна олія для смаження
- яйця варені - 3 шт.
- винний оцет
- сіль - за смаком
- майонез легкий - 100 г
- цибуля салатна - 2 шт.
Рецепт приготування:
Цей салат виділяється корисними властивостями для шлунка.
- Почистіть зелену редьку та натріть її на корейській тертці. Перекладіть тертий овоч у миску і полийте сумішшю з винного оцту та охолодженої фільтрованої води. Після п'яти хвилин трохи відіжміть терту редьку і перекладіть її в салатник.
- Обсмажте салатну цибулю у дуже розігрітій олії до золотистого кольору.
- Наріжте варену яловичину невеликими шматочками або соломкою, а також натріть очищені курячі яйця. Додайте всі ці інгредієнти до салатнику, за смаком додайте перець і сіль, а також легкий майонез.
- Перемішайте готовий м'ясний салат з редькою, потримайте його в холодильнику кілька хвилин, а потім прикрасьте часточками помідорів та рубаною зеленню перед подачею до столу.
Рекомендується додати кілька крапель лимонного соку, щоб салат містив більше вітаміну C та став ще більше освіжаючішим.
Смачного!