Вітамінний м'ясний салат із зеленою редькою та яйцями

Вітамінний м'ясний салат із зеленою редькою та яйцями
4.3
(10)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 250 г відвареної яловичої вирізки
  • мелений чорний перець - за смаком
  • зелена редька - 2 шт.
  • рослинна олія для смаження
  • яйця варені - 3 шт.
  • винний оцет
  • сіль - за смаком
  • майонез легкий - 100 г
  • цибуля салатна - 2 шт.

Рецепт приготування:

Цей салат виділяється корисними властивостями для шлунка.

  1. Почистіть зелену редьку та натріть її на корейській тертці. Перекладіть тертий овоч у миску і полийте сумішшю з винного оцту та охолодженої фільтрованої води. Після п'яти хвилин трохи відіжміть терту редьку і перекладіть її в салатник.
  2. Обсмажте салатну цибулю у дуже розігрітій олії до золотистого кольору.
  3. Наріжте варену яловичину невеликими шматочками або соломкою, а також натріть очищені курячі яйця. Додайте всі ці інгредієнти до салатнику, за смаком додайте перець і сіль, а також легкий майонез.
  4. Перемішайте готовий м'ясний салат з редькою, потримайте його в холодильнику кілька хвилин, а потім прикрасьте часточками помідорів та рубаною зеленню перед подачею до столу.

Рекомендується додати кілька крапель лимонного соку, щоб салат містив більше вітаміну C та став ще більше освіжаючішим.

Смачного!