Салат "Весняний"

Салат "Весняний"
4.3
(12)
Метод: На плиті
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • півкачана молодої капусти
  • 4 свіжих огірки
  • 8 редисок
  • 3 яйця
  • 50-60 г сметани
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • невеликий пучок кропу
  • 1 ч.л. гірчиці або хріну
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Яйця покласти в каструлю, залити холодною водою та поставити на сильний вогонь. Варити їх 10 хвилин після закипання, після чого злити кип'яток. Залити яйця льодяною водою та залишити охолоджуватися.
  2. Капусту якомога тонше нашинкувати. Огірки, редиску та зелень промити. Огірки та редиску нарізати дрібними кубиками приблизно однакового розміру.
  3. Зелень нарізати та змішати в одній мисці з капустою. Додати невелику кількість солі, пом'яти капусту з зеленню руками. Варені яйця очистити від шкаралупи і нарізати дрібними кубиками.
  4. Додати до капустяного салату огірки, редиску, яйця, заправити сметаною з рослинною олією та ретельно перемішати. Подавати весняний салат до столу одразу після приготування. Смачного!

Додаткова інформація:

Молода капуста містить багато вітамінів та мінералів, що допомагають підтримувати імунітет та забезпечують наш організм важливими поживними речовинами. Їжте салати з молодою капустою, заряджайтесь весняним настроєм та здоров'ям!