Салат "Весняний"
Кухня
Інгредієнти:
- півкачана молодої капусти
- 4 свіжих огірки
- 8 редисок
- 3 яйця
- 50-60 г сметани
- 2 ст.л. оливкової олії
- невеликий пучок зеленої цибулі
- невеликий пучок кропу
- 1 ч.л. гірчиці або хріну
- сіль за смаком
Рецепт приготування:
- Яйця покласти в каструлю, залити холодною водою та поставити на сильний вогонь. Варити їх 10 хвилин після закипання, після чого злити кип'яток. Залити яйця льодяною водою та залишити охолоджуватися.
- Капусту якомога тонше нашинкувати. Огірки, редиску та зелень промити. Огірки та редиску нарізати дрібними кубиками приблизно однакового розміру.
- Зелень нарізати та змішати в одній мисці з капустою. Додати невелику кількість солі, пом'яти капусту з зеленню руками. Варені яйця очистити від шкаралупи і нарізати дрібними кубиками.
- Додати до капустяного салату огірки, редиску, яйця, заправити сметаною з рослинною олією та ретельно перемішати. Подавати весняний салат до столу одразу після приготування. Смачного!
Додаткова інформація:
Молода капуста містить багато вітамінів та мінералів, що допомагають підтримувати імунітет та забезпечують наш організм важливими поживними речовинами. Їжте салати з молодою капустою, заряджайтесь весняним настроєм та здоров'ям!